Ulice 9.1.2018 - 3377. díl - Aleš vystrkuje růžky

Sžívání se s novým partnerem je občas docela náročné, o tom ví své i Gábina Pumrová. Přestože všichni považují jejího přítele za naprosto ideálního chlapa, Gábina se už několikrát přesvědčila, že ani s ním to není procházka růžovou zahradou. Aleš má své představy o tom, jak vypadá vztah i jak funguje rodina a domácnost. Už brzy dá Gábině i Šímovi jasně najevo, že by se měli jeho zásadám podřídit, přestože jsou zvyklí na něco jiného. Jak na to Gábina a Šíma zareagují? A jak se to podepíše na vztahu Gábiny a Aleše?

Luboš má práci

Luboš Mareček ráno zjistí, že mu manželka včera omylem dala s jeho doklady i svůj rodný list. Mára se nabídne, že ho mámě odveze, ale Luboš se k tomu postaví čelem. Za Věrkou chce zajet sám…

Márův táta se manželce hned pochlubí, jak se u něj blýská na lepší časy. Docela ho povzbudí její zájem. Po dlouhé době to vypadá na tání ledů, alespoň z jeho pohledu. To mezi Márou a Brunem naopak pořádně přituhne. Bruno totiž hořce zalituje, že dal na Márovu radu a Tonymu přiznal své manko… Co k tomu řekne Brunovi Karla? Jak se k tomu postaví Tony? A jak to vypadá s novou prací Márova otce?

Střet Gábiny a Aleše

Šíma je před návštěvou Alešovy rodiny docela nervózní. Gábina ho uklidní, i když má z blížícího se setkání sama dost velkou trému. V salonu řeší, jaké dárky s sebou vzít, což je podle Aleše naprosto zbytečné. Aleš jediný je naprosto v klidu, protože věří, že mámě i sestře budou Gábina se Šímou sympatičtí. Gábinu a chod její salonu ale začne nečekaně řešit Květa… Co Květu zarazí? Jak dopadne návštěva Alešovy rodiny? A proč se to mezi Gábinou a Alešem nečekaně vyostří?

Davidovo ředitelování

David se Tereze pochlubí skvělou zprávou pro svou třídu. Kapelu, která jim bude hrát na maturitním plese, nemusí studenti platit ze svého. Díky radě Boženky Puklické to šlo zařídit i jinak. Zrovna dnes se David znovu chystá do nemocnice, aby s ředitelkou probral další věci. To se moc nezdá Mojmíru Kalinovi, jenž by byl nejraději, kdyby se Boženka nyní soustředila jen na svou rekonvalescenci… Jak to vnímá David? S čím vším na Davida vyrukuje Landová? A co David zjistí díky svému ředitelování?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz