Ulice 10.1.2018 - 3378. díl - Nápadník učitelky Landové

Učitelka Landová byla dlouho šedou myškou, za kterou by se žádný muž na ulici neohlédl. To se ale postupně mění. Landová se chce líbit, i když by to nikomu takhle otevřeně nepřiznala. Změnila účes, šatník doplnila o několik slušivých kousků, teď dojde dokonce i na líčení, které jí opravdu sekne. Odměna za tuto snahu na sebe nenechá dlouho čekat. Paní učitelka padne do oka někomu, u koho by to nikdo nepředpokládal… Kdo a jak projeví o učitelku Landovou zájem?

Šíma od rána netrpělivě čeká, až se ozve Aleš. Má strach, aby se na něj nevykašlal kvůli včerejší hádce s mámou, o které hned řekne i dědovi. Aleš dorazí vzápětí po Mastném a tváří se, jako by se nic nestalo. Tím zmátne nejen Gábinu, ale také Mastného…

Mastný na Aleše okamžitě uhodí, jak to bylo s hádkou, o níž mu řekl Šíma. Aleš se Gábiny sice zastane, ovšem u Mastného tím jen nasbírá body, protože se na Gábininu výchovu Šímy dívá podobně jako Aleš. Oba dva si myslí, že je třeba velkých změn. A sami s tím hned i začnou… Jak si Aleš a Mastný představují výchovu Šímy? Na čem se nakonec dohodne Gábina s Alešem? A na koho dostane zálusk Masný?

Podpásovka pro Lucku

Tereza Matějovi prozradí, že Ota před nimi ututlal své narozeniny. S Davidem se proto rozhodli, že mu dnes uspořádají tajnou oslavu. Matěj se toho hned chytne, protože je možné, že večer bude mít co slavit i on. Přestože ho čeká důležité jednání s Kanaďany, Tereze slíbí, že na oslavu zajistí pití, aby aspoň něčím přispěl. Tereza a Davidem však neřeší jen slavení. David například zjišťuje, jak náročné je ředitelování pod Kalinovým dohledem… Co je pro Davida poslední kapka? A jak dopadne dnešní oslava? Čím Matěj hodně raní Lucku?

Trable s Máriem

Vendula sice nabídla nemocnému Máriovi před pár dny azyl, to ovšem neznamená, že by ho u sebe nechala kdovíjak dlouho. Jen co se Máriovi udělá o něco lépe, Vendula otevře téma jeho odchodu o dům dál. Zkroušený Mário ale přizná, že vlastně nemá kam jít. A tak to Vendula vezme do vlastních rukou a sama zavolá jeho mámě… Co se Vendula dozví? A čím Pavel potěší Vendulu, Nyklovou i Růžu? A čím Světlana moc nepotěší Roberta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz