Ulice 12.1.2018 - 3380. díl - Příjezd Michala za Věrkou

Věrku překvapí svou neohlášenou návštěvou Michal Štrunc, její bývalá láska z mládí. V létě se po letech opět náhodou potkali, pak si už ze života nezmizeli, i když to tak v jednu chvíli vypadalo. Michal ležel hodně v žaludku Věrčině manželovi, který s ním dokonce i vyrazil dveře. Teď je Michal zpět a zdá se, že mu na Věrce záleží víc, než by její blízcí čekali. Kdo je spolu přistihne?

Michal dnes překvapí Věrku nečekanou návštěvou. Přepadne ji přímo v penzionu, dokonce ve chvíli, kdy Věrka akorát dokončí úklid. Věrka má ze setkání radost, i když jí není dvakrát příjemné, v jaké situaci ji Michal zastihl. Jenže to je jen začátek jejího ponížení…

Květa zneužívá Věrku čím dál víc. Také tentokrát si vymyslí činnost, která je nad rámec Věrčiných povinností. Věrky se ale zastane Michal, jenž se díky tomu s Květou seznámí. Ta si samozřejmě nenechá ujít příležitost k tomu, aby Věrku nezasáhla do hodně citlivého místa… Co Květa provede Věrce? Co hodně překvapí Máru? A čím Mára pořádně zaskočí Karlu?

Lumírovy plány s Máriem

Světlana si hned ráno podá Roberta kvůli seřazení příspěvků ve zpravodaji. Robert si to ale bez zaváhání obhájí takovým způsobem, že Světlana ani na okamžik nezapochybuje o jeho argumentech. Radek Mastný si později Světlanu docela vychutná, protože tuhle bitvu podle něj projela na celé čáře. Dokonce jí začne nenápadně i vyhrožovat… Čím Mastný vyhrožuje Světlaně? Jaké špatné zprávy má pro Nyklovou Růža? A jak chce Lumír vyřešit Venduliny trable s Máriem?

Milošův boj

Jen co přijde řeč na pobyt na chalupě, Anča začne nenápadně vyzvídat u Franty, jak to spolu nyní Bedřich a Jindra mají. Nevěří, že si spolu nic nezačali, ovšem Franta ji ujistí, že to tak opravdu je. Na oplátku začne vyzvídat, jak je na tom ona s Evženem. Anča ale neřeší jen Bedřicha. Zajde za ní zkroušený Miloš, který by se rád usmířil s Evou… S čím se Miloš svěří Anče? Má u Evy ještě šanci? A čím si zase jednou docela zavaří?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz