Ulice 17.1.2018 - 3383. díl - Velký krok Karly

Láska dokáže divy. To zjišťuje na vlastní kůži i drsná kriminalistka Karla Taubrová, která je v soukromí tou nejzamilovanější holkou pod sluncem. Nejen že se odhodlá ke kroku, který si ještě před pár měsíci vůbec nedokázala představit. Navíc se pustí i do něčeho, čím hodně překvapí také svého přítele Máru, do něčeho, co by do ní opravdu neřekl. A nejen to. Karla si dokonce povolá na pomoc Márovu matku Věrku, která byla v minulosti postrachem všech Márových slečen… Do čeho se Karla pustí a s jakým výsledkem? A čím překvapí i samotnou Věrku?

Máriúv první pracovní den

Vendula má nad ránem co dělat, aby Mária dostala z postele. Ten přizná, že byl vzhůru téměř celou noc ze strachu, že do práce zaspí. Vendula mu pro jistotu udělá hned smrťáka, aby náhodou neusnul v dodávce během rozvážení pečiva…

Mário ale není jediný, o koho Vendula pečuje. Starost má také o Lexíka, který znovu onemocní. To dělá vrásky na čele i Světlaně, protože před nedávnem dobral antibiotika. Zatímco Lexík je vzorný pacient, Mário by diplom vzorného pracovníka určitě nezískal… Jaký udělá Mário průšvih hned první den v práci? Jak to vidí on sám? A co spolu upečou na radnici Robert a Mastný?

Mastný a Aleš bodují

Radek Mastný odvede ráno Šímu do školy. Díky tomu se opět setká s učitelkou Landovou, která má zrovna dozor v šatnách. Šíma se okamžitě vypraví za zraněným spolužákem, aby se mu omluvil, jak mu včera nařídil Aleš. Na Landovou to hodně zapůsobí, navíc Mastný si dá záležet, aby u ní nasbíral co nejvíce bodů. To se později podaří také Alešovi, který se rozhodne, že Šímův průšvih ve škole sám vyřídí, protože ho má částečně na svědomí… Jak to Aleš urovná s otcem Šímova zraněného spolužáka? Čím Aleše překvapí Mastný? A jaké překvapení si Aleš připraví pro Gábinu?

Karla hospodyňkou

Karla se pomalu zabydluje u Máry i v jeho kuchyni, což je u ní co říct. Dnes se pustí poprvé v životě do pečení bublaniny, aby udělala Márovi radost. Přestože postup, který si najde na internetu, vypadá naprosto jednoduše, chybička se vloudí. Karla se ale prvním nezdarem rozhodně nenechá odradit. Na pomoc si přivolá odborníka, aby napodruhé vše klaplo, jak má… Jak dopadne Karlin druhý výtvor? Kdo všechno ho ocení? A co naplánuje Márův táta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz