Ulice 18.1.2018 - 3384. díl - Nebezpečné spojenectvé Roberta Bláhy

Ambiciózní Robert Bláha našel spojence přesně podle svého gusta. Díky němu se mu otevírají dveře do světa prominentů, o kterém si zatím mohl nechat jen zdát, přestože je už nějaký ten pátek pravou rukou starostky Světlany Nyklové. Ta mu ve všem naprosto důvěřuje. Kdyby ale tušila, s kým se Robert spolčil, samozřejmě pro dobrou věc, asi by byla hned ve střehu a neudělal něco, co by se jí mohlo v budoucnu nehezky vymstít… Co Robert provede? A čím začne být podezřelý Denise Mastné, šéfce Světlanina sekretariátu a blízké spolupracovnici?

Mastný a Robert neztrácejí čas. Hned dopoledne se sejdou s architektem, aby se s ním dohodli na vypracování studie, jež by byla podkladem k žádosti o dotaci na rekonstrukci školky, kterou by rádi získali od magistrátu. Na takový projekt architekt okamžitě uslyší…

Ze schůzky s architektem vyplyne jedna zásadní věc – Světlana musí co nejdříve podepsat smlouvu, aby se mohlo začít pracovat na studii. A právě tohle je Robertův úkol. Ten pro to udělá opravdu hodně. Dokonce kvůli tomu zajede za Světlanou domů, kde zrovna nepanují optimální pracovní podmínky… Co vlastně Světlana podepíše? Co je divné Denise? A proč si Lumír pozve Mária na kobereček?

Marcelina dieta

Marcela se snaží vyhnout syté snídani, a tak si vezme palačinky, které Veronika udělá, s sebou do školy. Těsně před odchodem z domova se dozví, že její máma dorazí do Prahy již dnes. Filip se hned nabídne, že opět přespí u dědy, aby u nich měla teta pohodlí. Hanka je za vstřícnost Maléřových vděčná. Na revanš doveze dobroty, kterým se ale Marcela snaží vyhnout… Čím Marcela upoutá Bruna? Jak na tom jsou s Lindou s hubnutím kvůli baletu? A Co Marcela poradí mámě?

Rodinná večeře u Máry

Karla se náhodou potká v hospodě s Věrkou. Okamžitě jí děkuje za včerejší pomoc, bez níž by se jí koláč určitě tak nepovedl. Věrka ji ujistí, že jí ráda pomůže s čímkoliv, co se týká vedení domácnosti. Jejich debatu přeruší Michal, jenž Věrce zavolá, aby ji pozval do divadla. Věrka pozvání ihned přijme, přestože je už domluvená s Karlou a Márou na společné rodinné večeři, s níž počítá také Luboš. Karle se pak Věrka svěří, jak to momentálně s Michalem má… Co Věrka prozradí Karle? Jak dopadne rodinná večeře u Máry a Karly? Co nemile zasáhne Luboše?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz