Ulice 19.1.2018 - 3385. díl - Květin zájem o Michala

Jakmile Květa Vavrušková v někom vycítí nějaký potenciál, okamžitě se na svou kořist zaměří a vyrazí na lov. Před pár dny upoutal její pozornost sympatický sládek Michal Štrunc, který se jí představil jako starý známý její podřízené Věrky Marečkové. Jen co se s ním Květa náhodou znovu setká, ihned si začne jít opět za svým… Jak na Květin zájem o Michala zareaguje Věrka? A co Věrce doporučí po setkání s Květou Michal?

S Pavlátem je zle

Luboš Mareček se vypraví za Ladislavem Pavlátem, aby se mu omluvil a také částečně odškodnil. Je mu jasné, že za věci, které ukradli Klingon a Chosé, Pavlát žádnou náhradu nedostane. Zároveň je ale připraven na to, že ho Pavlát nepřivítá s otevřenou náručí. Ovšem to, co se stane, ho přesto hodně překvapí…

Luboše Marečka zaskočí Pavlátův špatný zdravotní stav. Takhle ho ještě nezažil, přestože ho zastihl už i v situacích, kdy mu bylo hodně mizerně. Ladislav Pavlát se s Lubošem Marečkem odmítne bavit. Nevezme si od něj peníze, které mu donesl, odmítne i nabízenou pomoc. Luboš Mareček proto raději zavolá Amálii, aby se na Pavláta pro jistotu zajela podívat… Co je s Pavlátem? Proč skončí v nemocnici? A čím si Mastný ještě víc omotá Roberta kolem prstu?

Věrka vs. Květa

Márovi dělá po včerejšku starost táta a jeho upínání se k možnosti, že by se k sobě mohli s Věrkou vrátit. Máma totiž něco takového striktně odmítne. Máru ujistí, že by se to nestalo ani v případě, že by se do jejího života nevrátil Michal. Se synem toto pro ni citlivé téma moc nerozebírá. Márovi je ale jasné, že Michal je pro ni něco víc než jen láska z mládí… Co si Mára a Karla naplánují? Co Věrce doporučí Michal? A čím Věrka hodně překvapí Květu?

Špatné zprávy pro Marcelu

Hanku velmi mrzí, že na ples nakonec s manželem nepůjdou, protože jim na poslední chvíli vybouchlo hlídání malého Boříka. Marcela se ráno překvapivě nabídne, že brášku pohlídá. Hanku to potěší dvojnásob, protože ví, že Marcela kvůli tomu obětuje akci, na kterou se těšila. Odpoledne se Marcela s Lindou opět vypraví do Coolny. Bruno toho hned využije, aby se s nimi blíže seznámil… Jaké špatné zprávy má pro Marcelu Hanka? O čem nechce Marcela ani slyšet?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz