Ulice 23.1.2018 - 3387. díl - Kdo vychovává Šímu?

Kdo by měl mít větší vliv na dítě po rozpadu vztahu? Otec, nebo matčin nový partner? Gábina a Hynek to zatím neřešili, protože se na všem dokázali bez problémů domluvit, i když jsou už několik let od sebe a každý z nich má nového partnera. Jenže teď Hynek získá pocit, že ho Gábina a její partner Aleš tak trochu vynechávají, že neví o podstatných věcech, jež se týkají právě jeho syna Šímy. Když se k tomu navíc přidá i Šímova nemoc, Hynek začne jednat… Kam až může zajít vymezování si pozic ve vztazích?

Hynek se i dnes postará o nemocného Šímu, aby mohla Gábina zůstat v salonu. Jako každý správný táta i on dávkuje přísnost s menším rozmazlováním, protože mu je jasné, že by Šímu jinak v posteli moc dlouho neudržel…

Aleš se později přihrne s ovocem, aby Hynka u nemocného Šímy vystřídal. Ten se však nenechá vyšachovat ze hry. Naopak si s Alešem otevřeně promluví o společném fungování, neboť by byl nerad, kdyby se opakovala podobná situace jako minulý týden, kdy mu nikdo nedal vědět, co se děje. Jejich debatu však přeruší Šíma, jehož zdravotní stav se prudce zhorší… Kdo lépe zareaguje v krizové situaci? Co je se Šímou? A k čemu se rozhodne Landová?

Dárek k narozeninám

Jen co se Adriana potká s dědou, hned se mu pochlubí novými plány na rekonstrukci půdy. Zároveň ho ujistí, že do rekonstrukce nehodlá investovat žádnou přemrštěnou sumu. To ale netuší, jaký odhad pošle architekt Robertovi. Když zjistí, že by si musela půjčit minimálně čtyři miliony, aby jeho plány mohla realizovat, dost ji to zaskočí. A to je ta umírněnější verze návrhu. Na realizaci druhé verze by potřebovala dokonce šest milionů korun. A právě ta by se líbila Robertovi, jenž začne Adrianu hned nenápadně zpracovávat, aby se pro ni rozhodla… Jak se Adriana nakonec rozhodne? Co se dozví o otci? A co všechno udělají Peškovi pro Ladislava Pavláta?

Boj proti Urbance

Vilma Nyklová by byla moc ráda, kdyby Lexík začal chodit na jiný kroužek. Na Lindu, Miladu i Urbanku v jednom kuse nasazuje, jen aby Lumíra přesvědčila, že tahle společnost není pro Lexíka ta pravá ořechová. Lumír ji už ale zná, takže jí na to hned tak neskočí. Přesto tohle téma později před Světlanou otevře, aby věděla, co si matka zase vzala do hlavy. Ostatně Světlana i Vendula v tom mají hned jasno… Co si o tom ty dvě myslí? A jak to Mário zvládá v práci? A čím Světlana docela rozhodí Roberta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz