Ulice 26.1.2018 - 3390. díl - Bruno a Marcela

Ani jeden z nich vztahy neřeší, protože toho mají už takhle až nad hlavu. Přesto je osud svede dohromady a oni najednou zjistí, že zřejmě narazili na spřízněnou duši, se kterou si rozumí víc, než by čekali. A nejen to… Přestože tohle Bruno nemá ve zvyku, osloví v baru, kde pracuju, holku, která mu padla do oka a která tam docela často chodí – Marcelu. Košem od ní nedostane, a tak začne něco, co ani jeden z nich vlastně neměl v plánu… Co všechno mají ti dva společného? A jak se to mezi nimi začne vyvíjet?

Matějův odjezd

Matěj dnes odlétá na nějakou dobu do Kanady. Lucka u něj zůstane přes noc, aby s ním mohla být co nejdéle, ovšem její táta jí to znovu spočítá i s úroky. Tentokrát ale docela tvrdě narazí. Matěj se s ním už totiž nepáře…

Matějův odlet hodně zasáhne nejen Lucku. Špatně to nese i Tereza, která se snaží nedat před bráchou nic najevo, aby mu ještě víc nenakládala. Jenže když se s ní začne Matěj loučit, Tereza to už neustojí. Smutek ale přebije událost, která Terezu dost namíchne… Co se stane? Jaké budou Matějovy poslední okamžiky před odletem? A jak to je s novou láskou Oty?

Adriana mezi Evženem a Robertem

Adriana se už hodně těší na setkání s tátou. Robertovi to ještě ráno připomene, aby měla jistotu, že na společný rodinný oběd dorazí. Hodlá na něm totiž Evženovi oznámit svou velkou novinku – že se za Roberta provdala. Později jsou první okamžiky shledání Adriany a Evžena hodně rozpačité, protože ani jeden neví, co od toho druhého očekávat… Jak Evžen přijme Adrianiny novinky? Jak se to podepíše na vztazích v rodině? A do jaké neřešitelné situace manévruje Adrianu Robert?

Rande Marcely a Bruna

Marcela s Lindou zase zajdou na chvíli posedět do Coolny, aby se navzájem podpořily před nadcházejícím víkendem. Obě ho budou mít docela náročný, ale obě věří, že to dají. Marcelu v Coolně opět osloví Bruno, kterému akorát končí šichta. A tak se z jejich setkání nečekaně vyklube první rande… Co všechno mají společného? A na čem se domluví?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz