Ulice 29.1.2018 - 3391. díl - Konflikt Evžena a Roberta

Evžen Šmýd si nedělá o Robertu Bláhovi iluze už hodně dlouho. O to víc ho štve, že se za něj Adriana před měsícem narychlo a tajně provdala. Evženovi je jasné, že si tím Robert jen pojistil svůj zlatý důl, který v jeho dceři má. Robertovi to dá taky bez obalu najevo: „Jsi křivák a bezcharakterní šmejd,“ vpálí mu do obličeje. Samotný Robert tuší, že právě Evžen by mohl zamilované Adrianě otevřít oči, a tak se postará o to, aby k tomu nedošlo… Co Robert udělá? Čím začne Evženovi vyhrožovat?

Robert nenápadně očkuje Adrianu proti Evženovi. Naznačuje jí, že tím, kdo dělá dusno, je právě Evžen. Pravda je bohužel někde jinde, jenže zamilovaná Adriana ji nevidí. Naopak se pokusí Evžena s Robertem usmířit, aniž by na to jednoho i druhého předem připravila…

Adriana pozve Evžena na večeři, ale Robertovi o tom neřekne. Ten si myslí, že se Adriana uvidí s tátou odpoledne, a tak ho setkání hodně zaskočí. Před Adrianou se oba dva snaží nedat na sobě nic znát, ovšem jakmile na chvíli osamí, pustí se do sebe. A dojde dokonce i na výhrůžky… Jak se k jejich sporu postaví Adriana? A čím Amálii překvapí pan Pavlát?

Martin na hraně

Martin sedí od rána doma u počítače, aby stihl udělat vše, co má. Mezi povinnosti znovu vpašuje i rallye, kterému propadá čím dál víc. V zápalu hry dokonce zapomene i na něco, co by si měl dobře pohlídat, pokud nechce další nepříjemnosti. Navíc má také plnou hlavu oslavy Jardových narozenin i blížící se oslavy kulatého výročí sňatku s Veronikou… Na co Martin zapomene kvůli paření na počítači? A čím se pochlubí Marcela?

Dusno mezi Brunem a Márou

Karla se hned ráno domluví s Márou, že pozvou na oběd Bruna, aby se prolomily ledy. Bruno je rád, že se s Karlou vidí. Zatímco s ní se baví normálně a dokonce i vtipkuje, Máru ignoruje, přestože ten se snaží navázat s ním řeč. Díky Karle není dusno, avšak jakmile ji odvolají k případu, atmosféra zhoustne. Bruno se nakonec neovládne a do Máry se docela drsně pustí… Kam až Bruno zajde ve své averzi? A proč si Mára začne připadat jak na vedlejší koleji?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz