Ulice 31.1.2018 - 3393. díl - Sblížení Bedřícha a Jindry

Bedřich dlouho doufal, že se k sobě s Ančou vrátí, že spolu překonají i tuhle krizi. Jenže Anča se rozhodla udělat za jejich společnou minulostí tlustou čáru a začít znovu, i když je i nadále spojují Franta a Ema. Bedřich by vlastně mohl učinit to samé a zařídit si nový život se svou novou rodinou - dcerou Ladou a její matkou Jindrou. Jindra by si ostatně nepřála nic jiného, ale nechává tomu volný průběh a na Bedřicha nijak netlačí. Dnes se však stane něco, co ji utvrdí v tom, že její naděje možná nejsou od věci a že by se mezi ní a Bedřichem ještě mohlo leccos změnit. Čím Bedřich překvapí Jindru? Splní se jí její největší přání?

Další konflikt Bruna a Máry

Mára i Bruno se v noci nervují kvůli Karle. Mára doufal, že mu na její služebně řeknou, jak na tom je, ale má smůlu. Od jejích kolegů ani od Hermana stále nemá žádné zprávy. Karla navíc nereaguje na volání ani esersky…

Pro Máru to jsou neskutečná muka. Takhle bezmocně se dosud necítil. Přestože probdí celou noc, přes den nezamhouří oka. Jeho mámě později samozřejmě neunikne, jak je rozhozený, ale Mára to s ní moc probírat nechce, protože by to pro něj pak bylo ještě horší. Tím více Věrku šokuje jeho výbuch poté, co mu rupnou nervy… Co je s Karlou? Proč Márovi nakonec ujedou nervy? Proč se do něj později pustí Bruno? A jak dopadne střet Věrky a Květy?

Přeskočení jiskry mezi Jindrou a Bedřichem

Bedřich si skvěle naplánoval den, aby vše v pohodě stihl, ale kvůli Jardově náhlé nemoci je najednou všechno jinak. Bedřich musí narychlo odjet do Německa za klientem, což pro něj a Frantu znamená sehnat náhradní hlídání pro Chrise, aby Franta mohl odjet se spolužáky na chalupu. Bedřich zkusí požádat o pomoc Jindru, protože Franta ví, že Anča i Zuzana už mají svůj program. Jindra naštěstí souhlasí, čímž jim vytrhne trn z paty… Jak si Jindra poradí se dvěma nemluvňaty? Jak dopadne schůzka Anči a Evžena? A co všechno se změní mezi Jindrou a Bedřichem po přeskočení jiskry?

Šímova oslava

Šíma se pochlubí Gábině hned ve škole skvělým vysvědčením. Gábině je jasné, že toho dosáhli jen díky doučování a péči, kterou Šímovi věnuje učitelka Landová. Proto jí okamžitě poděkuje, ale Landová si drží i nadále odstup. Opakovaně odmítne v doučování pokračovat, byť ji Gábina znovu požádá, aby to ještě jednou zvážila. Šíma si svůj úspěch později vychutná na malé oslavě, jíž se kromě Gábiny a Aleše zúčastní také Hynek a Mastný. A právě Hynek začíná být Alešovi trnem v oku… Co Alešovi vadí? Co by mělo varovat Gábinu? A jak se Gábině zkomplikuje život kvůli její nové práci?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz