Ulice 1.2.2018 - 3394. díl - Květin další podraz

Květa Vavrušková se nehodlá vzdát svého podnikatelského záměru - otevření psího salonu v Ulici. Je si jistá, že Gábina zkrachuje, že si svůj salon neudrží. A nebyla by to Květa, aby tento vývoj událostí neurychlila. Gábině nenápadně hází klacky pod nohy už delší dobu. Teď ovšem přijde s požadavkem, který je pro Gábinu takřka likvidační. Květa samozřejmě hned nabídne i řešení, jež by Gábininu tíživou situaci okamžitě změnilo. Co Květa provede Gábině? A jak na to Gábina zareaguje?

Gábina se má co ohánět, aby vyšla s penězi. Brzy ráno jde uklízet do školy, což se bohužel dotkne i Šímy, který musí vstávat s ní a jít do družiny. Gábinu to mrzí, ale jiné řešení tíživé situace momentálně nemá. Tím však náročný den zdaleka nekončí…

Gábinu hodně nepříjemně zaskočí Květa, která jí přijde oznámit, že po ní chce čtyři splátky dluhu najednou, aby mohla pořídit do penzionu nový kotel. Zatímco pro Květu je to zanedbatelná částka, pro Gábinu to znamená další velké komplikace. Ke všemu neřeší jen své podnikání, ale také Šímu a jeho doučování… Čím Aleše překvapí učitelka Landová? A proč se večer Aleš chytne s Gábinou?

Bedřichovy tajnosti

Jindra stráví noc s Bedřichem. Nad ránem ji probudí plačící Lada, která si žádá své. Jindra vstane a jde za ní do pokoje, což ji i Bedřicha později zachrání před velkým trapasem. Ráno si ani nestihnou v klidu promluvit o tom, co se v noci stalo a jak to bude dál. Bedřich k tomu později přistoupí po svém, když Miloš začne vyzvídat, jak to s Jindrou vlastně mají… Co se Miloš dozví? Jak na informaci o Jindře zareaguje Anča? A čím Anču potěší Evžen?

Robert přitvrzuje

Adriana se už několik dní trápí kvůli tátovi, jenž se od nepovedené společné večeře zatím neozval. Robert jí je oporou, ovšem jen proto, aby dosáhl svého. Nenápadně ji očkuje proti tátovi a zároveň na ni tlačí, aby co nejrychleji začala s rekonstrukcí půdy. Zatímco Adriana řeší hlavně vztahy v rodině, které se ještě více vyostří, Vlastimil Pešek s Amálií mají starost také o pana Pavláta… Co je znepokojuje? A co se stane mezi Evženem, Adrianou a Robertem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz