Ulice 2.2.2018 - 3395. díl - Vendula bojuje o Pavla

Vendula a Pavel se spolu kamarádí už téměř rok. Za tu dobu se toho nejen mezi nimi událo opravdu hodně. Oba mají své tajnosti, drží při sobě, navzájem se podporují, když je tomu druhému mizerně. Vendula už nějaký ten pátek hořce lituje, že vlastní hlouposti o takového kluka, jako je Pavel, přišla. Ale opravdu je navždy vše ztraceno? Vendula se odhodlá udělat něco, co by se dalo vyložit různě. Jenže jí někdo třetí zkříží její plány… Jak to spolu mají Vendula a Pavel? A kdo náhle změní Venduliny plány?

Gábina nestíhá

Gábina je v takovém zápřahu že si ráno ani neuvědomí, že Šíma má dnes prázdniny. Aleš jí je opět oporou, i když se mu její pracovní nasazení ani trochu nelíbí. Slíbí jí, že se o Šímu postará, zatímco ona bude v práci

Gábina se žene brzy ráno na úklid do školy. Ten jí ale trvá mnohem díle, než předpokládala. Navíc ho ani nestihne dokončit, protože musí spěchat otevřít svůj salon. Tam už na ni čeká Jitka, která se domluvila s učitelkou Landovou na jedné speciální akci. Toho využije nejen Aleš, ale později také Gábina… Čím Landová všechny překvapí? Jak dopadne nečekané setkání Landové a Mastného? A jakou taktiku zvolí na Gábinu Květa?

Adrianin střet s tátou

Denisa chce s Robertem něco probrat, ale ne po telefonu. Protože se na úřadu dnes nepotkají, domluví se hned na pondělí. Robert pak oznámí Adrianě, že o víkendu jede pracovně mimo Prahu a že se uvidí až v pondělí. Adrianu to hodně mrzí, protože se těšila, že o víkendu budou spolu. Později se Adriana pokusí o usmíření s Evženem, ale ani tentokrát to nedopadne podle jejích představ… Proč se to mezi Adrianou a Evženem ještě více vyostří a jaké to bude mít následky? A jaké překvapení čeká Amálii a Vlastimila Peška u pana Pavláta?

Večeře u Venduly

Vendula pozve Pavla na večeři, aby mu pomohla vyrovnat se s rozchodem a přijít na jiné myšlenky. Ten s ní samozřejmě hned rozchody probírá, protože ví, že ona má za sebou rozchod s Máriem. Vendula ho ale moc nepotěší. Prozradí mu totiž, jak dlouho jí trvalo, než se z rozchodu vzpamatovala… Co všechno na sebe prozradí Vendula a co Pavel? A proč dělá Lumírovi starost matka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz