Ulice 7.2.2018 - 3398. díl - Pokrok u Věrky a Michala

Opravdu stará láska nerezaví? Seniorka Věrka Marečková si je jistá, že to tak skutečně je. Od chvíle, kdy se jí naplno vrátila do života její první láska, Michal Štrunc, je jako vyměněná. Opět si začíná užívat života, dokonce si troufne na věci, jež by si ještě před pár dny hodně rozmýšlela. Stejně má ale pochybnosti. Může si ve svém věku ještě dovolit nový vztah? A jak by měl takový vztah vypadat? Michal jí to dá dost jednoznačně najevo.

Veroničin svátek

Martin, Filip a Marcela přejí hned ráno Veronice k jejímu svátku. Veroniku tím dost překvapí, ovšem daleko větší překvapení Martin chystá na zítřek, kdy s Veronikou slaví dvacáté výročí svého sňatku. Přestože jsou spolu už tak dlouho, pořád to mezi nimi jiskří…

Pro Marcelu jsou Veronika a Martin vzorem šťastného manželství. Díky nim začíná věřit, že manželství není jen nutným zlem, jak to zná ze svého domova. Ona sama nyní navíc prožívá šťastné období. Slibně se jí rýsuje vztah s Brunem, který je úplně jiný než kluci, jež dosud potkala… Čím Marcelu potěší Bruno? Jaké perné chvilky způsobí Marcela Martinovi a Veronice? A co Mára udělá pro Bruna?

Otovo zásadní rozhodnutí

Ota ráno nabídne Tereze, že by si mohli rozdělit povinnosti v domácnosti, aby nebylo vše jen na ní. Terezu to potěší, ale nijak zvlášť to neřeší. Pro ni jsou momentálně důležitější jiné věci. Snaží se být oporou Davidovi, kterého čeká další náročné jednání na radnici. Davidovi je oporou také Boženka Puklická, jež se vypraví již brzy ráno do školy, aby překontrolovala všechny výkazy. Právě jí se podaří najít chybu, kterou David přehlédl… Kde se stala chyba? Jak si David povede na radnici tentokrát? A proč se Ota rozhodne k okamžitému odstěhování od Terezy a Davida?

První polibek Věrky a Michala

Věrka se zajde pochlubit Márovi svým úspěchem v penzionu. U Květy si konečně prosadila lepší pracovní podmínky, i když se nepříjemného rozhovoru se šéfkou dlouho obávala. Jen co ale Mára stočí řeč na Michala, Věrka už tak sdílná nebude. Navíc k Márovi nečekaně dorazí i Luboš, což Věrku docela zaskočí… Jak Věrka a Luboš zvládnou neplánované setkání? Proč si Luboš začne dělat opět naděje? A kam až se dnes posune vztah Věrky a Michala?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz