Ulice 8.2.2018 - 3399. díl - Výročí svatby u Maléřů

Jak oslavit dvacetileté výročí svatby, aby to bylo stejně nezapomenutelné jako samotná svatba? Martin Maléř si nad tím lámal hlavu docela dlouho. Manželce Veronice nakonec připraví takové překvapení, že ta se v první chvíli nezmůže na slovo a pak bude samým dojetím polykat slzy. Čekala by kdeco, ale to, co se povede Martinovi, ani ve snu. Co Martin vymyslí? Už nyní vám prozradíme, že představitelka Veroniky Hana Holišová všechny přesvědčí, že první řadu pěvecké soutěže Tvoje tvář má známý hlas nevyhrála náhodou…

Martin a Veronika dnes slaví dvacáté výročí svatby. Martin překvapí Veroniku hned po ránu královskou snídaní do postele. To je ale jen začátek oslavy, na kterou nejen Maléřovi hned tak nezapomenou…

Martin se dopoledne zastaví za Henrym, aby s ním ještě domluvil detaily večerní oslavy. Přizná, že má pomalu větší trému než na samotné svatbě. Má totiž obavy, aby vše klaplo, jak má, hlavně s jeho překvapením večera. Také Marcelu dnes čeká velký den. Jenže na rozdíl od Maléřových se jí všechno nečekaně zvrtne… Jak dopadne oslava Maléřových? A jak na tom bude Marcela po bouračce?

Brunova bouračka

Bruno si zajde hned ráno půjčit od Máry auto, aby mohl zajet s Marcelou na přehlídku. Sestru ujistí, že pojede opatrně, ovšem ani to nestačí, pokud se ocitne v nesprávný čas na nesprávném místě. Karlu vyděsí odpoledne telefonát z policie, že Bruno měl bouračku… Jak vážné to je s Brunem po nehodě? Proč se Karla a Marcela nakonec sesypou? A jaké dilema řeší Věrka?

Anča mezi Bedřichem a Evženem

Anča má dnes docela nabitý program. Nejprve kino s Evženem, pak oslava Maléřových. Evžen zajde vyzvednout Anču o něco dříve, než se domluvili. Chvíli na ni musí počkat, protože Anča právě dokončuje úpravy svého zevnějšku. Evženovi vzápětí jen spadne brada, jaká je z ní dnes kočka. Skvělou náladu jim ale záhy trochu pokazí nečekané setkání s Bedřichem… Jak všichni tři neplánované shledání ustojí? Co Bedřich přizná Frantovi? Jak to spolu nyní mají s Ančou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz