Ulice 15.2.2018 - 3404. díl - Pes u Davida a Terezy

Dělání dobrých skutků se může pěkně vymstít. To zjistí už brzy David Kučera, kterému se zželí jednoho čtyřnohého bezdomovce, a tak se rozhodne, že mu aspoň na čas poskytne azyl. Už brzy však zjistí, že to nebude jen tak. Psí slečna, kterou si domů přivede, má sice ten nejkouzelnější pohled pod sluncem, zároveň ale taky dokáže udělat z bytu kůlničku na dříví během rekordně krátkého času. Co na to Tereza a Ota? V roli psího nalezence se v Ulici představí fenka Patricie Solaříkové (Tereza Jordánová) Jackie, z níž se vyklubala skutečná herecká profesionálka...

Anča smutná z Evžena

Anču hodně mrzí včerejší nedorozumění s Evženem. Dokonce kvůli tomu nemůže ani dospat, jak se jí to stále honí hlavou. Zuzaně prozradí, jak neslavně jejich večer skončil, i že ji to kvůli Evženovi hodně mrzí. Zároveň přizná, že na ni je takové sbližování moc rychlé...

Zuzana doporučí Anče, aby Evženovi vysvětlila, jak to má. Je si jistá, že Evžen to pochopí. A když ne, podle Zuzany se pak nemá smysl pro někoho takového trápit. Anča se o to později pokusí, ovšem opět to nedopadne podle jejích představ… Jak Evžen vezme Ančinu omluvu? Co si o tom myslí Eva? A jak se chce Miloš Evě pomstít?

Průšvihy psího nalezence

Tereza a Ota jen žasnou, co s Davidem dělá psí bezdomovkyně, kterou se rozhodl zachránit. David najednou stíhá dvakrát tolik věcí, přitom srší energií a nadšením. Ráno David zajde s fenkou na delší procházku, pak si ji vezme s sebou do školy, aby nemusela být doma sama. Jenže vzápětí má kvůli tomu průšvih u ředitelky, která ho bez předchozího varování opět přepadne v ředitelně… Čím Davida překvapí Kalina? A jaké průšvihy musí David řešit kvůli nalezené fence?

Pokušení pro Martina

Martinovi neodsýpá od ruky práce ani domácí úkol, který dostal od lektora na kurzu. Jarda ho navíc moc nepotěší změnami, jež si náročný klient vymyslel. Martin Jardu přesto ubezpečí, že všechny změny zvládne do rozpracované vizualizace zakomponovat a návrh poslat klientovi s dostatečným předstihem před jejich zítřejší schůzkou. Martin se záhy pustí do díla, jenže odpoledne se opět zapomene u své oblíbené hry… Co potěší Veroniku? Proč si začne z Martina utahovat Filip? A co Marcela vymyslí pro Bruna?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz