Ulice 16.2.2018 - 3405. díl - Adriana chce dítě

Kdy je ten správný čas na dítě a založení rodiny? Adrianu by ještě před pár měsíci něco takového nenapadlo ani ve snu. Teď je to ale jiné. Na konci loňského roku se provdala, začínají se jí měnit životní priority. Navíc Robert podle ní bude báječný táta, takže nevidí důvod, proč otěhotnění nějak zvlášť oddalovat. Dokonce se rozhodne udělat první a zásadní krok k tomu, aby přišla do jiného stavu… Jak na to Robert zareaguje?

Skončí fenka v útulku?

David si užívá každý okamžik, který může strávit se psí nalezenkyní. Jejich společný čas se ale krátí, protože David slíbil, že fenku dá do útulku. Ráno to však nevydrží a nadhodí, že by si ji přeci jen nechal…

Tereza si nedovede představit, jak by se o fenku starali, když jsou oba tolik vytížení. David to uzná a psí bezdomovkyni nakonec do útulku odveze, i když ho to hodně mrzí. Otovi i Tereze je později zničeného Davida líto, a tak začnou přemýšlet, jak ho potěšit… Co ti dva vymyslí? Čím Davida překvapí? A co trápí Lucku?

Martinovy průšvihy

Martin se od rána moří s úkolem na kurz, který stále nemá hotový a který mu ani trochu nejde. Navíc mu začíná hořet termín pro zákazníka, takže se dostává do pořádného presu. K tomu mu najednou přestane jít počítač, což spustí lavinu průšvihů… Co všechno se kvůli tomu stane? Jak Martin zavaří Jardovi? A proč dojde trpělivost Veronice?

Adrianino těhotenství

Adriana se vrátí z nákupů celá rozzářená. Amálií se pochlubí nádherným oblečením pro dítě, které prostě musela koupit. Amálii a hlavně Roberta tím hodně překvapí, protože něco takového ani jeden z nich nečeká. Na pořad dne se tím totiž dostane její těhotenství… Čeká Adriana dítě? Jak na to zareagují Peškovi a jak Robert?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz