Ulice 19.2.2018 - 3406. díl - Mastného rady Robertovi

Co všechno si dovolí manipulátoři vůči svým blízkým? Robert neustále zkouší, co mu u zamilované Adriany ještě projde. Ta mu chce po zkušenostech s expartnerem věřit, myslí si, že mu všichni křivdí. Samotný Robert ji v tom neustále utvrzuje a zároveň šikovně využívá situace ve svůj prospěch. Dnes navíc provede něco, co je už hodně přes čáru. Nejen že se vybarví, co se peněz týče. Zároveň doma nastolí nové pořádky, jež mu poradí intrikán Radek Mastný… Kam až Robert zajde ve snaze manipulovat Adrianou?

Peškova zhoršená cukrovka

Vlastimil Pešek začne dělat Amálii velké starosti. Z kontroly u lékaře přijde docela přešlý, protože se dozví, že se mu cukrovka zhoršila, i když dodržuje dietu i přísnější režim. Podle Amálie by ale mohl dělat mnohem víc…

Amálie se snaží skleslého Vlastimila Peška povzbudit a zároveň i přimět, aby se sebou začal opravdu něco dělat, jinak skončí na inzulínu. Tomu by ráda předešla, jenže Vlastimila Peška tím ještě víc rozhodí, byť se to snaží skrýt. Zatímco Peškovi řeší cukrovku, Robert přemýšlí, jak Adrianě vymluvit založení rodiny… Kdo dá Robertovi cenné rady? Čím Robert překvapí Adrianu? A co otevřeně přizná Evžen?

Marcela na hraně

Martin strávil celý víkend u počítače, aby dohnal všechny resty. Veronika měla najednou pro sebe spoustu času, což usnadnilo její rozhodování. Martinovi oznámí, že se Starým vercajkem zkusí přeci jen zpívat. Martina mrzí, že to v pátek podělal na všech frontách. Od Marcely se díky tomu dozví, že jeho hlavním problémem je prokrastinace… Jak začne Martin prokrastinaci řešit? Na čem se dohodne s Jardou? A jakou mez dnes překročí Marcela?

Zraněný Bruno u Karly a Máry

Karla se ráno chystá zajet pro Bruna do nemocnice. S Márou ještě ladí detaily, jak to bude, až s nimi začne zraněný Bruno bydlet. Karla myslí opravdu na všechno, aby to Brunovi co nejvíce usnadnila. Také Mára se snaží vycházet Brunovi všemožně vstříc… Jaký bude Brunův první den u Karly a Máry? Čím Bruno oba dva překvapí? A jak je na tom Márův otec den před soudem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz