Ulice 21.2.2018 - 3408. díl - Máriova bouračka

Najít spolehlivé zaměstnance není až tak běžné, jak by se na první pohled zdálo. Nyklovi měli při výběru personálu svého pekařství dlouho šťastnou ruku. V případě přijetí svérázného Mária Doubka to ale tak jisté není. Mário už párkrát hodně překvapil a celkem pravidelně testuje psychickou odolnost svých kolegů i šéfů. Teď to už ale opravdu přežene. Jeho další kousek totiž skončí bouračkou… Co se stane? A jaké to bude mít následky? Nejen Mário se dnes bude hodně divit…

Věrka odměřená k Lubošovi

Luboš se těší na setkání s Věrkou. Po soudu, který pro něj dopadl dobře, si od shledání s manželkou hodně slibuje. Věří, že Věrku svými dobrými zprávami obměkčí a že ho konečně vezme na milost…

Zatímco Luboš bojuje o své manželství, Věrka má v tomto směru jasno. Ona je už někde jinde, takže Luboše čeká docela kruté prozření. Těžké chvilky zažije také Bruno, jenž špatně snáší svou nemohoucnost. Navíc nedokáže přijmout pomoc od Máry, protože mu je to dost nepříjemné, zejména co se hygieny týče. A právě to se mu již brzy vymstí… Co se stane? Proč Bruno zase skončí v nemocnici? A jakou ťafku od Věrky dostane Luboš?

Šímovy prázdniny

Gábina se ráno chystá opět do školy na úklid, přestože jsou jarní prázdniny. Alešovi je líto Šímy, který by si podle něj prázdniny užil mnohem víc, kdyby si ho Hynek nechtěl vzít jen na pár dní. Gábina se ale Hynka zastane, což se Alešovi moc dobře neposlouchá. V jednom má však Aleš přeci jen pravdu. Šímu příliš nenadchne program, který mu na dnešek vymyslí Gábina. Jenže ta tentokrát bohužel nemá na výběr… Čím Šíma raní Gábinu? Jak spolu stráví dnešní prázdninový den?

Máriova bouračka

Naštvaná Vendula si podá Pavla kvůli včerejšku hned, jak se v pekařství objeví. Ani trochu se jí nelíbí, že řeší s Máriem věci, které, které se týkají jen jich dvou. Samotný Mário má dneska úplně jiné starosti. Zaviní bouračku, jež se neobejde bez následků. A to je poslední kapka i pro Lumíra… Jak si to Lumír vyřídí s Máriem? Čím Lumíra trochu vyděsí Tonda Hložánek? A před čím varuje Světlanu Denisa?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz