Ulice 22.2.2018 - 3409. díl - Společné bydlení Gábiny a Aleše

Kdy je ten správný čas na sdílení domácnosti s novým partnerem? Gábina sice chodí s Alešem už pár měsíců, ale do společného bydlení se nežene. Potřebuje čas, navíc je pro ni nyní prioritou udržet se finančně nad vodou. Má dvě práce, k tomu pečuje o syna Šímu a snaží se nezanedbávat ani Aleše. Jenže právě ten jí dává neustále najevo, že by s ní rád trávil mnohem více času než doposud. Gábině se dlouho dařilo jeho jemnému nátlaku odolávat. Dnes se však stane něco, čím mu sama Gábina nahraje na nečekanou smeč... Co se přihodí a jak toho Aleš využije? Gábinu čekají velké změny…

Aleš jede rovnou ze služby za Gábinou, aby si s ní užil hezké chvilky, ještě než ona vyrazí do salonu. Jenže Gábina ho zklame. Kvůli objednané zákaznici musí být v salonu již hodně brzy. Ani to ale Aleše neodradí, čímž se Gábině postará o menší trapas…

To, co Gábina vnímá jako trapas, vidí ale její zákaznice úplně jinak. Gábině partnera, jako je Aleš, závidí. Stejně to má i učitelka Landová, pro kterou je Aleš vzorem všech mužských ctností. A právě Landové si Aleš překvapivě postěžuje na Gábinu… Co se Alešovi nelíbí? Na čem se dohodne s Landovou? A čeho hned využije, aby u Gábiny dosáhl svého?

Lumírův náročný čtvrtek

Lumír ráno srší vtipem a výbornou náladou. Je totiž čtvrtek, což znamená, že si se Světlanou udělají hezký večer. Plný optimismu Lumír vyrazí i na schůzi vedení strany. Ovšem tam se stane něco, co Lumíra vrátí hodně rychle do tvrdé reality a co mu změní jeho plány… Proč se na Lumíra naštve Tonda Hložánek? A o jaké zklamání se Lumír nechtěně postará Světlaně?

Veronice dochází trpělivost

Veronika si o sladkém probuzení může nechat jen zdát, přestože dnes nemusí vstávat brzy ráno do práce. Martin se jí nechtěně postará o budíček, který není ani trochu podle jejích představ. Zklamání zažije také Marcela, jež si špatně vyloží Brunovo dnešní chování a jeho rozpaky… Co Bruno udělá? Čím Martin pořádně namíchne Veroniku? A před čím varuje Marcelu Linda?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz