Ulice 23.2.2018 - 3410. díl - Lucka v slzách

Vztah na dálku je velkou zkouškou pro každý pár. Lucka a Matěj před měsícem věřili, že několikaměsíční odloučení po Matějově odletu do Kanady bez problémů zvládnou. Teď si tím už Lucka tak jistá není. Po Matějovi se jí hodně stýská, trápí se kvůli němu čím dál víc. Dnes dojde dokonce i na slzy. Stačí jedna zpráva, a Lucka najednou uvidí všechno černě… Co ji tak rozhodí? A kdo jí bude nečekaně oporou?

První poibek Bruna a Marcely

Marcela má dnešek docela nabitý, i když jsou jarní prázdniny. Po včerejšku už ani nepočítá s tím, že by se viděla s Brunem, ale ten udělá všechno pro to, aby se usmířili…

Usmiřování visí ve vzduchu také u Maléřových, u nichž je po včerejšku docela dusno. Veronika zůstane celou noc u Filipa, i když si pro ni Martin v noci přijde, aby se vrátila do ložnice. Martina mrzí, že je na něj Veronika naštvaná, ale neví, jak z tohoto začarovaného kruhu ven. Na počítači pracovat musí. A ložnice je bohužel jediné místo, kde počítač může mít… Co Martin nakonec vymyslí? Jaké Marcelino tajemství odhalí Veronika? A jak dopadne usmiřování Bruna a Marcely?

Alešovo stěhování

Gábina ráno potěší Aleše pozváním na oběd. Ten jí sice tvrdí, že dnes v plánu nic nemá kromě návštěvy školy, ale později opět předvede, jak akční dokáže být. Zatímco učitelce Landové se Aleš pochlubí, že se dnes stěhuje ke Gábině, samotná Gábina o tom nemá do poslední chvíle ani potuchy… Jak Gábina zareaguje na Alešovo stěhování? Jak Šíma? A jaké překvapení čeká Gábinu večer doma?

Otův objev

David chce před doučováním Lucky ještě vyvenčit Jackie, která si začíná zvykat, že je přes den sama doma. Kvůli povinnostem ve škole to bohužel nestihne, ovšem vzápětí je zase všechno jinak. Lucka nakonec doučování sama vzdá, kvůli zprávě, kterou dostane. David ale není jediný, kdo dnes venčí Jackie. Čestného úkolu se večer ujme také Ota, jenž k němu přistoupí opět po svém… Jakou novinkou se Ota pochlubí Tereze a Davidovi? A jaká zpráva rozhodí Lucku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz