Ulice 26.2.2018 - 3411. díl - Článek v Plesku

Volby jsou sice až na podzim, ale předvolební kampaň se začíná naplno rozjíždět již nyní. A bulvár z toho opět těží o sto šest. Dnes si smlsne na Lumírovi a Světlaně Nyklových, kteří jsou manželé a současně lídři konkurenčních stran. Pro bulvár přímo lahůdkové sousto, jež udělá vrásky na čele všem jejich blízkým, protože to vypadá na pořádnou válku doma i na radnici… Kdo má tenhle článek na svědomí? A jak se k tomu Lumír a Světlana postaví?

Marcela přestává zvládat hubnutí

Veronika se pomalu zařizuje po svém. Nečeká, kdy si na ni Martin udělá čas, takže se začínají pomalu míjet. To ale mrzí oba dva, a tak dnes udělají první krok k usmíření i vyřešení jejich největšího problému…

Veronice dělá starosti také Marcela. Martinovi neřekne, co v pátek objevila. Jen tak to ale taky nenechá. Jakmile Marcela dorazí z Moravy, oznámí jí, že si s ní chce promluvit. Právě této debatě by se však Marcela ráda vyhnula, protože moc dobře tuší, čeho se bude týkat… Jak je na tom s hubnutím Linda? Na čem se Veronika dohodne s Marcelou? A čím zaboduje Martin?

Otovo rande

Ota neustále hypnotizuje mobil. Čeká, až se mu konečně ozve Johanka, ovšem ta si s tím dává na čas stejně jako s navrácením bundy, kterou jí v pátek půjčil. Když mu Johanka konečně napíše, Ota okamžitě zahájí velké manévry, aby na ni náležitě zapůsobil… Jak dopadne jejich rande? A jak se vyvine večer Tereze a Davidovi?

Máriův song

Mário se Vendule pochlubí svým novým songem, ve kterém rapuje i její babička. Jen co se Vendula vzpamatuje z prvotního šoku, okamžitě si Mária podá, a to nejen kvůli tomu, že si babičku nahrál tajně. Vadí jí i text, jenž je o ní a Pavlovi. Ovšem takové podružnosti Mário neřeší… Co na song poví Pavel? Co pořádně vykolejí Růžu? A jakou dobrou zprávu má pro Světlanu Lumír?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz