Ulice 27.2.2018 - 3412. díl - Průšvih na radnici

I ti nejlepší herci občas vypadnou ze svých rolí. Najednou jim spadne maska a začnou se chovat tak, jak to nikdo nečeká. Přesně to se dnes stane Robertu Bláhovi, kariéristovi a manipulátorovi, jenž si jde tvrdě za svým, byť se to snaží na radnici, kde dělá pravou ruku starostce Nyklové, maskovat pracovním zápalem a obětavostí. Teď se ale vybarví tak, že všichni budou jen koukat… V jakém průšvihu se právě kvůli němu ocitne starostka? Na radnici se to tento týden nečekaně vyostří a následky budou horší, než by kdokoliv čekal….

Ota zapomněl Jackie

Ota včera do poslední chvíle doufal, že Johanka do Coolny dorazí. Ta ale nepřišla, což s Otou docela zamávalo. Vyrovnal se s tím po svém – zapařil s partou dalších hostů natolik, že zapomněl i na to, že v Coolně nebyl sám…

Ota se ráno pořádně zapotí, když se David začne shánět po Jackie. Až teď mu dojde, že z Coolny odešel sám, bez Jackie. Jen co David a Tereza odejdou do školy, Ota začne Jackie shánět. Ovšem sháňka bude později i po samotném Otovi. Pátrat po něm začne Johanka, která ví, jak překvapit… Co Johanka udělá? Jak si to vyřídí s Otou naštvaný David? A proč se Lucka pustí do Terezy?

Špatné zprávy nejen pro radnici

Vilma Nyklová je sice v lázních, ale i tak se bez ní nic neobejde. Lumíra i Světlanu neustále bombarduje svými telefonáty. Ti dva mají ale i bez toho starostí až nad hlavu. Chystá se oslava Lumírova svátku, kterou si chtějí oba užít. Lumír se nyní snaží aspoň trochu usměrnit Tondu Hložnka, jenž se chce s pořádnou vervou pustit do předvolební kampaně. A Světlaně začne dělat vrásky na čele i projekt, který nevyjde podle jejích představ… Proč Robertovi rupnou nervy na radnici? Co Světlanu moc nepotěší? A co namíchne Lumíra?

Nová naděje pro Anču

Anča se na chodbě náhodou potká s Evženem. Oba se rádi vidí, i když setkání je mírně rozpačité vzhledem k tomu, co se mezi nimi před pár dny stalo. Pro Anču je ale i to povzbuzení, protože se zdá, že ledy mezi nimi tají. A podobně je na tom zřejmě i s Bedřichem… Co Anča přizná Zuzaně? Jak to má s Evženem? Na čem se dohodne s Bedřichem? A čím Bedřich trochu zklame Jindru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz