Ulice 28.2.2018 - 3413. díl - Setkání Bedřicha, Anči a Jindry

Před rokem se začalo manželství Liškových otřásat v základech kvůli Bedřichovu úletu, jenž se neobešel bez následků. Teď si již Bedřich a Anča žijí vlastní životy, ale stále je spojují děti, které spolu vychovali, i známí. Přestože se zdá, že se po rozchodu už oklepli a náhodná setkání jim nedělají problémy, dnes dojde k situaci, která s oběma docela zamává a která nebude nikomu příjemná. Anča náhodou potká Bedřicha s jeho novou rodinkou – dcerou Ladou a její matkou Jindrou... Co s nimi tohle shledání udělá?

Vyhazov pro Roberta

Denisa hned ráno oznámí Světlaně, že mají pořádný průšvih kvůli smlouvě s Weissem. Radnice mu musí zaplatit mnohem víc, než by kdokoliv čekal. A aby toho nebylo málo, vyjde najevo, že právní oddělení tuto smlouvu vůbec nevidělo…

Světlana si kvůli problémové smlouvě okamžitě podá Roberta, jenž jí dal dokument k podpisu. Jeho reakce ji nejprve překvapí a pak pořádně rozzuří. Robert jí ukáže svou pravou tvář a naplno předvede, jak bezcharakterní dokáže být… Proč s ním Světlana vyrazí dveře? V jak velkém průšvihu kvůli němu lítá? Co jí nyní hrozí?

Anča vs. Bedřich a Jindra

Eva dnes Anču příliš nepotěší. Má pro ni zprávu, která ji dost zasáhne, přestože se to podle Evy dalo očekávat. Prozradí něco, co se Anče moc dobře poslouchat nebude, zvláště po dnešním nečekaném setkání s Bedřichem a jeho novou rodinkou… Jak Anča setkání ustojí? Co jí prozradí Eva? A čím Matouš a Ondra potěší Jindru?

Starost o Luboše

Marcela se zastaví za Brunem, aby mu poděkovala za růži, kterou jí daroval v pondělí. Znovu to mezi nimi hodně zajiskří, dojde dokonce i na vyznání, za nímž je mnohem víc, než je řečeno. Marcela se sice moc dlouho nezdrží, ale Bruna potěší slibem, že se uvidí i zítra. Zatímco mezi Brunem a Marcelou se to rýsuje čím dál líp, u Věrky a Luboše to je přesně naopak… Jak je na tom Luboš? Proč si o něj začne dělat Mára starost? A k čemu se odhodlá Věrka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz