Ulice 1.3.2018 - 3414. díl - Věrka zve Luboše

Naděje umírá poslední, zvláště pokud nám na něčem hodně záleží. Luboš Mareček stále věří, že mu dá manželka ještě jednu šanci a že se jim přeci jen podaří manželství zachránit, i když už žijí téměř čtvrt roku odděleně. Teď Lubošovi dokonce svitne i nová naděje. Věrka ho totiž pozve k sobě, navíc v den svých narozenin. Pro Luboše to je jasný signál, že se s ním chce žena konečně usmířit a že je čeká nový začátek. O nový začátek jde koneckonců i Věrce. Ale rozhodně ne takový, jaký si představuje Luboš… Co má Věrka v plánu? Jaký dárek si hodlá nadělit k narozeninám? A co to udělá se vztahy v rodině?

Luboš doufá, že se jim s Věrkou přeci jen podaří manželství zachránit. Novou naději získal, když ho Věrka pozvala k sobě v den svých narozenin. Luboš nenechá nic na náhodě a o manželku zabojuje všemi prostředky…

Luboš se vyfikne a blýskne dárkem, který Věrce vyrazí dech. Luboš jí věnuje kukačky, jež se jí před časem hodně líbily. Věrku tím docela rozhodí, protože slavit s ním narozeniny je to poslední, co má v plánu. Ale Luboš není jediný, komu dnešek nevyjde podle jeho představ… Jak Luboš zareaguje na zprávu o rozvodu? A proč bude dusno u Máry?

Nabídka od Mastného

Robert ráno věnuje Adrianě náhrdelník, který mu včera hodila na hlavu Denisa. Adrianě samozřejmě neprozradí, že ho původně věnoval jiné. A neřekne jí ani o tom, že na radnici dostal padáka. Jen zmíní, že starostka má nyní problémy. Pak odejde na schůzku s Mastným, jako by se nechumelilo. Až jemu vyklopí, co se včera událo na radnici a jaká je pravda o objednávce a smlouvě s Weissem… Co Mastný navrhne Robertovi? A proč si Amálie začíná dělat čím dál větší starost o Vlastimila? S čím se svěří Mikimu?

Bedřichův svátek

Anča řeší se Zuzanou Bedřicha a Jindru. Není jí jedno, že jsou spolu, na druhou stranu je to podle ní správě, že fungují jako rodina. Teď se s tím ale musí vyrovnat, což není tak snadné, jak by si přála. S Bedřichem se později i sejde a hodně ho překvapí něčím, co by u ní nečekal… Čím Anča překvapí Bedřicha? Jak Bedřich oslaví svůj svátek? A jak se to vyvíjí mezi Ančou a Evženem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz