Ulice 2.3.2018 - 3415. díl - Adrianin činžák v ohrožení

Co všechno je člověk ochoten udělat a obětovat kvůli partnerovi, kterého bezmezně miluje a se kterým si plánuje šťastnou budoucnost? Adriana věří, že Robert je tím nejbáječnějším manželem pod sluncem. Hájí ho před svými blízkými, kvůli růžovým brýlím nevidí, jaký je doopravdy. Zato její rodina si o něm už nedělá iluze. Dnes se ale stane něco, co bude pro Vlastimila Peška, dědu Adriany, hodně silnou kávou. Ve hře totiž začne být rodinný majetek – činžák, který Vlastimil Pešek daroval Adrianě před půldruhým rokem… Co si Robert vymyslí? A jakou roli v tom hraje Adrianin činžák?

Amálii dělá čím dál větší starost Vlastimil Pešek, kterému se zhoršila cukrovka. Místo toho, aby s nemocí zabojoval a změnil svůj životní styl, jen brblá a vede pohřební řeči. Amálie to ale nemíní nechat jen tak. S pomocí Mikiho připraví pro Vlastimila Peška velké překvapení…

Amálie není jediná, kdo se Vlastimilu Peškovi postará o obrovské překvapení. Adriana, která je dokonale zmanipulovaná Robertem, udělá něco, co Vlastimila Peška i Amálii pořádně zaskočí. Tentokrát jde totiž kvůli Robertovi už do tuhého… Co Adriana udělá? K jakému podrazu ji Robert přiměje? A s čím Adriana ani Robert nepočítají?

Lubošovo odhalení

Mára a Karla se hned ráno pohádají kvůli Brunovi, jenž dělá doma čím dál větší dusno. Karla se bráchy zastane, což je pro Máru hodně hořká pilulka, protože počítá s její podporou. Je z toho hádka, po které se Karla rozhodne k radikálnímu kroku – odstěhování od Máry. A aby toho nebylo málo, vzápětí se Mára dozví od táty o rozvodu a mámině novém příteli. Právě to je pro Máru poslední kapkou… Jak Mára zareaguje? Jak dopadne Věrčina oslava narozenin u Máry a Karly? A jak se o Věrce a Michalovi dozví Luboš?

Hynkova nabídka

Gábina se má co ohánět, aby udržela salon nad vodou. Zatímco chodí po buticích a nabízí své zboží, Jitka jí stráží ateliér. Jen tak tam ale nesedí. Zve si do salonu své klientky, jež jsou prostředím i Gábinou navrženými kousky nadšené. Nadšený je také Hynek, jenž se s Gábinou přijde vyrovnat za šaty, které ušila pro Dášu… Co Gábina přizná Hynkovi? Na čem se domluví? A co je pro Gábinu docela velkou podpásovkou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz