Ulice 5.3.2018 - 3416. díl - Aleš opět přitvrzuje

Jak moc by nám měl partner zasahovat do života a měnit ho k obrazu svému? Aleš má jasnou představu o tom, jak by měl jeho vztah s Gábinou i chod domácnosti vypadat. A začíná dělat vše pro to, aby se tahle jeho vize stala skutečností. Zatímco Gábinin syn Šíma vše, co Aleš podnikne nebo navrhne, nadšeně přijímá, Gábinu některé věci docela zaskočí. Aleš si ji totiž začíná dost přivlastňovat. A nejen to. Rád by opanoval její výsostné území, byť v dobré víře, že by jí to pomohlo… Co Aleš udělá? Čím docela rozhodí Gábinu? A jakou roli v tom sehraje Hynek?

Rána pro Adrianu

Robert se nehodlá vzdát vidiny života za vodou a milionů na kontě. Na Adrianu hned ráno opět zatlačí kvůli penězům, které potřebuje do projektu s Mastným a Weissem, i když její děda nechce o zrušení věcného břemene na domě ani slyšet…

Robert později ujistí Mastného, že peníze sežene, protože si nemíní nechat takovou příležitost ujít. Na Adrianu Robertův nátlak zafunguje přesně tak, jak předpokládal. Napadne ji, jak patovou situaci s dědou vyřešit… Co chce Adriana udělat? A proč nakonec skončí v slzách?

Aleš si prosazuje svou

Šíma se v Alešovi vidí. Zatímco Gábina ho ráno nemůže dostat z postele, kvůli Alešovi Šíma vstane dobrovolně mnohem dřív, než by měl. Ostatně není sám, kdo na Aleše nedá dopustit. Také učitelka Landová je z něj nadšená. Dnes se dokonce vytasí s nabídkou, která se neodmítá… Co Landová navrhne Alešovi? Čím Aleš docela zaskočí Gábinu? A co Gábině nabídne Jitka?

Marcelina tajemství

Marcela opět zajde za Brunem, jenže ani tentokrát se návštěva nevyvine podle Brunových představ. Přitom to zpočátku vypadá, že se zase posunou o malý krůček dál. Znovu to mezi nimi hodně zajiskří. Dojde na líbačku, která se jim ale vymkne z rukou… Co se stane? Co Marcela přizná Lindě? A při čem Marcelu nachytá Filip?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz