Ulice 6.3.2018 - 3417. díl - Kolaps kvůli diety

Špatné zprávy nás vždy zastihnou nepřipravené a pokaždé s námi pořádně zamávají. Tentokrát se jednu takovou dozví Marcela, se kterou právě tato informace dost otřese. Aby taky ne, když maminka její nejlepší kamarádky jí zavolá, že Linda zkolabovala a nikdo neví, co s ní je… Jak vážné to s Lindou je? A co to udělá s Marcelou?

Eva dává Milošovi kapky

Miloš si v poslední době jen stěžuje, jaký je chudák. Eva mu stále dává pěkné kapky a rozhodně to nevypadá na to, že by ho v nejbližší době vzala na milost. Bedřichovi, jenž má podle něj pohodu s Jindrou, nyní může Miloš jen závidět…

Eva bere Miloše s nadhledem. Podle ní si jen zaslouží, aby dostal pořádnou sprchu. Navíc to má i svá pozitiva. Miloš se nyní opravdu snaží a seká latinu. A co je ještě lepší – jejich usmiřování v ložnici. Přesně tohle Eva doporučí i Anče… Co na to Anča? Jak to má nyní s Evženem? A jak si žijí Bedřich a Jindra? Opravdu to je taková idylka, jak si myslí Miloš?

Zlom u Martina

Veronika si ráno trochu rýpne do Martina, který má pocit, že kvůli sedavému zaměstnání začíná přibírat. Veronika mu to jen odsouhlasí, což je pro Martina signál k tomu, aby s tím okamžitě začal něco dělat. Díky Jardovi se do toho opře opravdu rázně. Ten ho totiž vyhecuje k něčemu, na co Martin koukal celou dobu skrz prsty… K čemu Jarda přiměje Martina? Proč Linda zkolabuje? A jaké bude po včerejšku setkání Marcely a Bruna?

Alešova žárlivost

Aleš se Gábině postará o večerní program, aniž ta by předem něco tušila. Sežene pro ně lístky do divadla a Gábinu postaví před hotovou věc. Té se právě dnes návštěva divadla moc nehodí, ale nakonec se nechá Alešem přemluvit a den si zorganizuje tak, aby představení stihla. Jenže Aleš stejně spokojený nebude. Dokonce začne i žárlit… Co bude pro Aleše hořkou pilulkou? Čím Gábinu potěší Hynek a Šíma? A na čem se dohodne Gábina s Jitkou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz