Ulice 7.3.2018 - 3418. díl - Pokrok u Anči a Evžena?

Některá pozvání na večeři v sobě nesou i příslib hezkého večera ve dvou, kdy přeskočí jiskra a dojde na dlouho očekávaná sblížení. Přesně takový večer dnes čeká Anču a Evžena, kteří by rádi posunuli svůj vztah zase o krůček dál. Hlavně Anča je odhodlaná pro to hodně udělat. Ovšem nebyla by to ona, aby se jí nestala série trapasů, díky nimž se večer naprosto vymkne kontrole… Jak dopadne schůzka Anči a Evžena tentokrát? A jaké to bude mít následky?

Linda si zahrává

Marcela stále netuší, proč Linda zkolabovala. Od rána se kvůli tomu nervuje a čeká, až se jí kamarádka ozve. Linda to s ní však nechce probírat telefonicky. Domluví se, že se ještě dnes setkají, aby se Linda mohla Marcele svěřit, co s ní je…

Marcela se ještě před setkáním s Lindou zastaví v salonu kvůli zkoušce šatů na ples, jež jí šije Veronika. Jenže tahle zkouška má trochu jiný průběh, než na jaký jsou švadleny zvyklé. Marcelino chování překvapí nejen Veroniku, ale i Gábinu… Co bylo příčinou Lindina kolapsu? Před čím Linda varuje Marcelu? Čím Marcela šokuje Veroniku? A jak pokračuje Martin se svým hubnutím a běháním?

Otovy manévry

Davidova třída řeší přípravy maturitního plesu. Aby se konečně na všem dohodli, domluví se, že zítra všichni zůstanou po vyučování ve škole. Má to však háček – musí jim to dovolit jejich třídní. David se na to moc netváří, ale nakonec kapituluje. Zato Ota u něj tvrdě narazí… Co chce po Davidovi Ota? Čím Otu překvapí Johanka? A co dnes večer podniknou David a Tereza?

Rande Anči a Evžena

Anča se těší na kino s Evženem, ale ten se jí omluví, že dnes to nestihne. Anča proto navrhne náhradní program – pozve Evžena k sobě na večeři. Vyhecovaná Evou se Anča tentokrát připraví na všechny eventuality vývoje večera. Jenže i tentokrát se jí rande s Evženem vymkne z rukou… Jaké trapasy se stanou Anče? Jak na to zareaguje Evžen? Co se Jindra dozví u dětského lékaře? A čím ji potěší Bedřich?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz