Ulice 9.3.2018 - 3420. díl - Průšvih maturantů

Co všechno se děje ve škole, když si všichni myslí, že v ní není ani noha a je řádně zamčená? Leckdo by byl hodně překvapený. Velké překvapení čeká i na Gábinu, když ráno přijde uklidit do Otova kabinetu. Najde tam někoho, kdo tam nemá co dělat. A navíc to vypadá na pořádný průšvih, který se zřejmě jen tak neututlá… Co se stane? A jaký malér hrozí maturantům i jejich pedagogům?

David je naštvaný na celou třídu kvůli včerejšku. Zvažuje dokonce i exemplární potrestání všech bez rozdílu, ale to se mu Tereza a Ota pokusí rozmluvit. David si to se studenty stejně vyřídí při nejbližší příležitosti. Kvůli Dominikovi se dostane zase do takového varu, že všichni budou jen koukat…

Lucka nikoho nepráskne, ale Davidovi je jasné, že těch lahví s alkoholem bylo ve třídě víc. Bere to od studentů jako podraz, jenže Dominik to vnímá jinak. Všechno hodí na Lucku, které je i tak jasné, že nebýt jí, David by se o alkoholu nikdy nedozvěděl. David si navíc podá i ji samotnou… Jak si to David vyřídí se svou třídou? Jak s Luckou? Co nepříjemně zaskočí Terezu? A co nezvládá Ota?

U Marečkových přituhuje...

Michal byl u Věrky opět přes noc. Ta už kvůli tomu přestává mít výčitky svědomí, i když je stále vdaná. Úplně jedno jí to ale po včerejším náhodném setkání s Lubošem taky není. Ráda by rozvod dořešila co nejdříve, jenže to není tak snadné, jak by si přála. Starosti má taky Bruno, kterého rozhodí setkání s Marcelou… Jak se k situaci mezi rodiči staví Mára? Jak je na tom Luboš? A co vyvede Bruno?

Weissova pravá tvář

Světlaně pracují nervy od chvíle, kdy zjistila, jaký podraz jí Robert udělal, a uvědomila si, co jí hrozí. I když to vypadá zle, ještě stále má naději, že se dohodne s architektem Weissem, aby dvousettisícovou fakturu stáhl. Před jednáním je hodně nervózní, protože tuší, že to nebude nic příjemného. A jak se ukáže, její obavy jsou oprávněné… Jak Světlanino jednání s Weissem dopadne? Co všechno dnes vypluje na povrch? Kdo tahá za nitky a má Světlanu na svědomí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz