Ulice 13.3.2018 - 3422. díl - Maturitní ples

Maturitní ples je pokaždé velkou událostí pro maturanty i jejich profesory. Jinak tomu není ani v případě třídy třídního profesora Davida Kučery, jenž se svými studenty vyrazí po plese ještě na after party do Coolny. Pravda, do baru dorazí i se svou přítelkyní Terezou, ale ta po čase odejde domů překvapivě sama… Proč? S kým stráví David převážnou část noci?

Otova nálada je stále na bodu mrazu. Ani přes noc se mu nepodařilo vstřebat návštěvu divadelního představení, ve kterém účinkovala Johanka. A to už je co říct. Tereze a Davidovi Ota přizná, že i na něj to byla moc velká alterna. Ke všemu se mu Johanka stále neozývá, takže pořád neví, na čem s ní je…

Tereza a David však mají i jiné starosti než neustálé utěšování skleslého Oty. Dnes večer se totiž koná maturitní ples Davidovy třídy, na který se všichni, až na Lucku, už hodně těší… Jak ples dopadne? Proč budou studenti postrádat právě Otu? A co zarazí Terezu na after party?

Další podraz na Světlanu

Mastný si může mnout spokojeně ruce. Policie rozjíždí vyšetřování na radnici kvůli korupci, přesně jak předpokládal. Už dnes je pozvaná k podání vysvětlení Denisa Mastná, Světlanu si policisté pozvali na pondělí. Ale to Mastnému nestačí. Zatímco Robert začíná trochu panikařit kvůli výslechům, Mastný si policejní vyšetřování na radnici naopak užívá. Přesně tohle potřeboval, aby se zbavil konkurence a znemožnil Světlanu před podzimními volbami. Ta mu navíc nahraje na nečekanou smeč… Jakou další boudu na Světlanu vymyslí Mastný? Před čím Lumír varuje Světlanu? A co zjistí Růža o Vendule a Pavlovi?

Martinova tajemství

Marcela ráno přesvědčí Martina, aby si s ní šel zaběhat. Toho běhání baví čím dál víc, což je znát i jeho fyzičce. Před rodinou to ale i nadále tají, aby se vyhnul pro něj nepříjemným poznámkám. Jenže ty ho stejně neminou. Filip si z něj začne utahovat kvůli jeho herní vášni… Na čem se domluví Marcela s Brunem? Co Filip vyvede Martinovi? A z čeho začíná mít nahnáno Veronika?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz