Ulice 15.3.2018 - 3424. díl - Evina bouda na Anču

Není nad dobré kamarádky, které si myslí, že na rozdíl od vás ví mnohem lépe, co je pro vás to pravé ořechové. A když se na to zrovna dvakrát netváříte, jednoduše na vás ušijí menší boudu. Přesně to udělá i Eva Knoblochová Anče Liškové. Přemluví ji, aby si spolu zašly na skleničku, ale na místo srazu nedorazí sama, jak Anča předpokládá… S kým Eva přijde? A co má za lubem?

Světlanu odvedla policie

Robert se hned ráno pochlubí Mastnému nahrávkou, v níž mu Světlana vyhrožuje. Mastný ho okamžitě vyšle na policii, protože přesně tohle podle něj Světlaně zlomí vaz. Zároveň Roberta instruuje, co má na policii říct, aby byl mimo jakéhokoliv podezření…

Mastnému jeho podraz na Světlanu vyjde přesně tak, jak si představoval. Policie na Robertovo udání ihned skočí. Na základě nových důkazů udělá vzápětí razii na radnici a Světlanu zatkne. To je ale jen začátek Světlaniny noční můry… Co bude se Světlanou dál? Proč se začne sypat? Co jí hrozí? A jaké zprávy od policie rozhodí Lumíra?

Odhalená tajemství

Martin a Veronika dorazí z koncertu sice pozdě v noci, ale nabití energií. Veronika se stala hvězdou večera, její křest ohněm v kapele proběhl na výbornou. Euforie však Martinovi dlouho nevydrží. Přes den se totiž stane něco, co ho pořádně vyděsí. A aby toho nebylo málo, navíc zjistí, že mu zmizely jeho cigarety… Jak si to Martin vyřídí se zlodějem? Co Martina pořádně rozhodí? Jaká tajemství na něj praskne? A co bude poslední kapkou pro Bruna, který po včerejšku zase neví, jak na tom s Marcelou je?

Seznámení s Milanem

Anča nabídne Frantovi, že mu pohlídá Chrise i večer, aby měl čas na učení. Frantova reakce ji dost překvapí, protože se od něj dozví, že se mu nabídl již Bedřich. Anča totiž automaticky předpokládá, že Bedřich tráví volný čas s Jindrou a Ladou. Franta ji ale vyvede z omylu. Ostatně není jediný, kdo se jí postará o velké překvapení. Eva na ni totiž ušije menší boudu, aby ji seznámila se svým šéfem Milanem Růžičkou… Jak jejich seznámení dopadne? A co plánuje Jindra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz