Ulice 22.3.2018 - 3429. díl - Konflikt Webera a Davida Kučery

Se studenty se člověk opravdu nenudí. Nikdy nevíte, co vyvedou, i když jsou už v posledním ročníku střední školy a maturují za pár týdnů. A ještě horší to je s některými rodiči těchto studentů. Otec Lucky Weberové je na gymnáziu už nechvalně proslulým pojmem. A své pověsti dostojí i tentokrát. Do kabinetu se vřítí jak velká voda a okamžitě knokautuje dceřina třídního Davida Kučeru… Co bude tomuto incidentu předcházet? A jaké budou následky?

Tereza si až ráno všimne fotek Davida a Lucky, které jí včera poslal Matěj. Má z nich pořádný šok, protože to, co Dominik zachytil, se dá vykládat opravdu různě. Ostatně není sama, komu tyto fotky zdvihnou mandle, jen co je spatří…

David má kvůli kompromitujícím fotkám s Luckou co vysvětlovat, a to ne pouze Tereze. Zatímco Ota je vezme s nadhledem stejně jako Matěj, Lucčina otce rozzuří tak, že si to s Davidem zajde hned vyřídit. A nezůstane jen u výhrůžek… Jak to David schytá od Webera? Jak si to vyřídí s Dominikem i Luckou? A jak na fotky i dění na gymplu zareaguje Kalina?

Věrčina muka

Věrka je po včerejším večeru docela přepadlá, ale stále věří, že si s Michalem vše vysvětlí. U snídaně to začne vypadat hodně slibně, ovšem Věrka záhy zjistí, jak krutě se mýlí. Michal má plnou hlavu projektu s Květou, nikoliv jejich vztahu, jak by si přála. Květa se jí navíc už vzápětí postará o pořádná muka. Nejen že s Michalem bezostyšně flirtuje. Dokonce si ho i odveze do Děčína… Co už Věrka neustojí? Čím překvapí Karlu a pak i Michala? A co moc nevyjde Lubošovi?

Robert si vychutnává Adrianu

Adriana se snaží o usmíření s Robertem, ale ten ji nechává schválně vydusit. Zatímco ona se trápí, on si užívá s milenkami. Mastný jen kouká, jak to má Robert zařízené. Toho trochu znepokojí zprávy o projektu, které mu Mastný poreferuje. Mastný ho ale vzápětí ujistí, že mají vše pod kontrolou. Po setkání s Mastným se Robert vypraví za Adrianou, aby jí dal další lekci z poslušnosti… Co na Adrianu platí? Čím ji Robert dostane? A co se začíná honit hlavou Vlastimilu Peškovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz