Ulice 23.3.2018 - 3430. díl - Puklická mezi Otou a Johankou

Málokdo nás dokáže ztrapnit ve společnosti tak jako rodiče. A pokud se zrovna snažíme zapůsobit na nový objekt, je to o to horší. Brzy si to znovu potvrdí i Ota, jenž chce udělat co nejlepší dojem na Johanku, kterou by rád sbalil. Tentokrát má ale smůlu. Jen co se objeví jeho matka s partnerem Kalinou, slibně se vyvíjející schůzka nabere nečekaný směr… Co se stane? Čím Otova matka zaskočí syna i Johanku, kterou hned tak něco nerozhází?

Dominik už hořce lituje, že kompromitující fotky Lucky a Davida poslal do světa. Teprve teď mu dochází, jaký to je průšvih. Lucka i David mají kvůli tomu ze života peklo, neboť Lucčin otec to nemíní nechat jen tak…

Skandál, který kvůli fotkám vypukl, začne okamžitě řešit ředitelka školy. Předčasně ukončí svou neschopenku a hned se vrátí do školy, aby zabránila nejhoršímu – rozvíření aféry mimo školu. Ráno vyzpovídá Davida, pak sjedná schůzku všech zúčastněných. Doufá, že celou kauzu mezi sebou v klidu vyřeší a Weber se zase uklidní. Jenže ten je přesvědčený o své pravdě a opět udělá na gymplu pořádný cirkus… Čím Weber všem vyhrožuje? S čím si ani Puklická neví rady? A jaký nečekaný směr nabere Otovo rande s Johankou?

Poslední kapka pro Peška

Robert klade Adrianě ráno na srdce, za jakou nejnižší sumu se mohou prodat byty, aby měli potřebnou investici do projektu. Pak odejde na pracovní schůzky, ale Adrianě o nich nic konkrétního nepoví. Ta je šťastná, že jí už odpustil, a chová se přesně tak, jak Robert potřebuje. Právě to ale dělá čím dál větší starost Vlastimilu Peškovi. Podle Amálie už však pro Adrianu víc udělat nemohou. Jenže kvůli Robertovým manipulacím se ocitá v nepříjemné situaci také Eddie… Co Eddie doporučí Adrianě? Co bude pro Vlastimila Peška poslední kapkou?

Jak to má Bedřich s Jindrou?

Anča požádá Bedřicha, aby zavezl příští týden Emu na cvičné přijímačky, protože ona s ní nakonec zřejmě nebude moci jet kvůli akci, kterou pořádá azylový dům. Bedřich jí rád vyhoví, neboť pro něj to znamená čas strávený s Emou, s níž se už vidí jen málokdy. Vzápětí zavolá Bedřichovi i Jindra, která je na procházce s Ladou. Navrhne mu, aby se k nim připojil, což ho hodně potěší… Co je pro Jindru velké zklamání? A jak to s ní Bedřich plánuje dál?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz