Ulice 27.3.2018 - 3432. díl - Nemocný Christiánek

Máloco dokáže spojit bývalé partnery tak jako strach o jejich blízké. To zjistí i Anča a Bedřich, kteří zažijí takřka bezesnou noc kvůli Christiánkovi. Oba by se pro svého vnuka rozkrájeli, což se ukáže ve chvíli, kdy jeho teplota začne atakovat čtyřicítky. Najednou jako by se vrátily staré časy, kdy si byli navzájem oporou a kdy společnými silami bojovali proti nepřízni osudu… Jak vážné to s malým Chrisem je? A co právě tahle noc udělá se vzájemnými vztahy mezi Ančou, Bedřichem a jeho novou partnerkou Jindrou?

Jindru docela zasáhne Bedřichova zpráva, že Anča s ním zůstala celou noc. Pro Jindru je Anča stále Bedřichovou manželkou. Dokud nejsou rozvedení, nemůže si být jistá, jestli se k sobě náhodou nevrátí…

Ondra hned pozná na Jindře, že není ve své kůži. Ta mu nakonec přizná i důvod. Navíc ji mrzí, že Bedřichovi včera nemohla sama pomoci, protože musela být doma s Ladou. Společnou noc s Bedřichem ale začíná řešit i Anča. Bedřicha později zaskočí návrhem, který ani v nejmenším nečeká… Co Anča navrhne Bedřichovi? Jak to spolu ti dva nyní mají? Jak Jindra s Bedřichem? A jak je na tom nemocný Christian?

Na gymplu přituhuje

Puklická se i nadále zabývá kauzou, kterou Weber minulý týden rozpoutal. Včera byla na radnici, kde si Weber na poměry ve škole i na Davidovo jednání stěžoval. Odtud sice Puklická přinese dobré zprávy, jenže už vzápětí zjistí, že ještě nemají zdaleka vyhráno. Dozví se totiž něco, co zavání obrovským průšvihem a co by mohlo pořádně zavařit Davidovi, jí i celé škole… Co Puklická zjistí? Jak se k tomu postaví? A jaké překvapivé rozhodnutí udělá Lucka?

Marcelin kolaps

Bruno se v Coolně náhodou potká s Lindou, a tak se jí hned zeptá na Marcelu. Linda uzná, že se docela změnila, ale o jejím hubnutí mu nepoví. Bruno se jí rovnou zeptá i na to, jestli Marcela není náhodou na holky. Linda ho ujistí, že tohle je naprostý nesmysl. O to více Bruna ale zajímá Marcelina podivná reakce na jeho snahu sbalit ji. Jen co se v Coolně Marcela objeví, Bruno se jí znovu omluví a na rovinu zeptá, co se s ní děje… Co se Bruno dozví od Marcely? Proč Marcela zkolabuje? A jak se Maléřovi postaví k Filipovu kouření? Co všechno se kvůli tomu provalí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz