Ulice 28.3.2018 - 3433. díl - Marcelu dohání anorexie

Jak zákeřná je mentální anorexie? Ti, kteří touto nemocí trpí, si ani neuvědomují, v jak velkém nebezpečí se právě kvůli ní ocitají. Vidí jen nedostatky svého těla, snaží se zbavit špeků, které už dávno nemají. Podobně je na tom i Marcela, která navíc mučí své tělo obrovskou fyzickou zátěží kvůli snaze udržet se v lepší skupině na konzervatoři. Teď se ale stane něco, co by pro ni mělo být obrovským varovným signálem, že začíná jít do tuhého. Marcela totiž zkolabuje… Jak vážné to s nemocnou Marcelou už je?

Marcele dává její tělo jasnou stopku. V noci vyčerpáním omdlela poté, co místo spánku posilovala břišní svaly. Maléřovi na to ale nepřijdou, protože Marcela se probere dřív, než vstanou…

Marcela si při pádu rozrazí ret, ale ani to ji nedonutí přiznat pravdu. Když se jí na zranění zeptá Martin, Marcela zalže, že spadla ráno při běhání. Martinovi se to už nezdá, a tak se sejde s Veronikou, aby Marcelu v klidu probrali… K čemu dospějí? Co je Martinovi podezřelé? Co Veronice? A co zarazí samotnou Marcelu?

Zprávy o Světlaně

Lumír je zničený kvůli Světlaně, která je stále ve vazbě. Chybí samozřejmě i Lexíkovi, což Lumírovi moc nepřidá. Vendula jim je oběma oporou, přstože i ona je špatná z toho, co se děje. A stejně tak i Vilma Nyklová, která si dělá o Světlanu velké starosti a začíná malovat čerty na zeď. Co když ji z vazby hned tak nepustí? Co se Lumír dozví od advokáta Vodičky? Jak to se Světlanou vypadá? A jak si poradí se zvědavou Urbankou Růža?

Weberovo nové tažení proti Davidovi

Kalina nabízí Davidovi, že převezme doučování Lucky vzhledem ke kauze, kterou nyní řeší. David je za to rád, protože mu je jasné, že Weber by mohl proti němu obrátit i tohle. A není moc daleko od pravdy. Weber rozpoutá další kolo štvanice proti Davidovi a škole. Došlápne si na Puklickou, aby dceřina třídního učitele exemplárně potrestala… Čím Weber vyhrožuje? A co jeho chování způsobí tentokrát?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz