Ulice 29.3.2018 - 3434. díl - Světlanin skandál v Plesku

Nebyl by to bulvární Plesk!, aby se nepřiživil na kauze Nyklových a nepřispěchal s nějakým skandálním odhalením. Tentokrát se ale nebude týkat starostky Světlany Nyklové, jež čelí obvinění z korupce, nýbrž její tchyně Vilmy Nyklové. Právě ona se objeví na titulní straně plátku a získá takřka přes noc popularitu, o kterou rozhodně nestojí. Zato někdo jiný si bude spokojeně mnout ruce. Tohle je přesně to, co potřeboval, aby se věci hnuly tím správným směrem… Co bulvár vyštrachá na Vilmu Nyklovou? Z čeho bude na mrtvici? A jak se k tomu postaví její rodina a blízcí?

Lumír věří, že se dnes se Světlanou zase všichni setkají, že ji konečně propustí z vazby. Vilma Nyklová ale tak optimistická není. A to ještě netuší, že brzy bude řešit nejen Světlanu, ale i svou nechtěnou popularitu kvůli Máriovu klipu…

Vendula se docela zhrozí, když na titulní stránce bulvárního deníku objeví fotku babičky s tím, že je to rapující tchyně starostky zatčené kvůli korupci. Před babičkou se Vendula snaží vše utajit, ale nakonec musí stejně s pravdou ven. Vilmu Nyklovou, a nejen ji, tak čeká pořádný šok, až zjistí, o čem bulvár píše… Jaké jsou novinky o Světlaně? Co jí hrozí? A jaké jsou reakce na Máriův klip?

Pravda o Lucce

Tereza hned ráno domlouvá Lucce, aby si co nejdříve našla jiné bydlení. Je jí totiž jasné, že jakmile se její táta dozví, kam z domova odešla, zavaří to Davidovi ještě víc. Samotný David si uvědomuje, do jak prekérní situace ho tím Lucka dostává, ale vykašlat se na ni nehodlá. To nechce ani Tereza, která však už brzy zjistí, na jak tenkém ledě se kvůli Lucce ocitli… Co a proč Davidovi hrozí? Co bude dál s Luckou? A jak dnes zaperlí Ota s Johankou?

Výzva pro Věrku

Květa je Věrce trnem v oku už delší dobu. Žárlí na ni kvůli Michalovi, navíc je mezi nimi stále citelné napětí od chvíle, kdy se Věrka své nadřízené postavila a vydupala si lepší pracovní podmínky. Květa nyní nevynechá jedinou příležitost, aby jí to nějak nevrátila. A tentokrát si ji opravdu vychutná. Věrka totiž ji a Michala přistihne při něčem, co s ní hodně zamává… Co Věrku raní? Čím vzápětí šokuje Máru? A k čemu se nakonec odhodlá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz