Ulice 30.3.2018 - 3435. díl - Věrka žárlí

Co dokáže zamilovanost v kombinaci se žárlivostí? Někdy pravé divy. Své o tom ví i Věrka Marečková, která začíná bojovat o svou lásku z mládí Michala Štrunce. Ani trochu se jí totiž nelíbí, jak se kolem něj začíná motat její nadřízená Květa Vavrušková. A kdyby jen motat. Klidně si s ním flirtuje před jejíma očima! A něco takového nemíní Věrka nechat jen tak… Co udělá? A co na to Michal?

Vilma chce žalovat Mária

Vilma Nyklová využije první příležitosti k vyřízení si účtů s proradným Máriem, jenž si ji tajně natočil a pak vypustil do světa klip, ve kterém rapuje. Nyklová si takové zesměšnění nemíní nechat líbit, a tak požádá advokáta Vodičku, aby jí pomohl udělat s Máriem krátký proces…

JUDr. Vodičku Máriův klip docela pobaví, k velké nevoli namíchnuté Nyklové. Pak jí poradí, jak postupovat, aby docílila stažení klipu z internetových stránek. Jenže k tomu se milý Mário nemá. Naopak je nadšený, jak mu počet zhlédnutí videa stoupá každou hodinou a jak díky Nyklové roste jeho popularita… Jak to Mário schytá od Nyklové? Jaké špatné zprávy má pro Lumíra Vodička? A co Vendule navrhne Pavel?

Věrka bojuje o Michala

Květa by potřebovala, aby Věrka byla v práci i o Velikonocích. Ta má však jiné plány. Těší se, že svátky stráví spolu s Michalem. Zároveň ale v poslední době neví, co si o Michalovi myslet. Z Květiných jedovatých narážek vyrozumí, že k sobě mají blíže, než čekala. Jenže Věrka jí nemíní jen tak vyklidit pole. O Michala začne bojovat jejími vlastními zbraněmi… Co na to Michal? Co Věrce poradí Karla? A proč to mezi Věrkou a Michalem znovu zaskřípe?

Velikonoce podle Aleše

Aleš hned ráno docela zaskočí Gábinu zprávou, že na svátky jedou všichni do Liberce k jeho mámě. O tom, že se to Gábině moc nehodí, protože potřebuje pracovat, nechce Aleš ani slyšet. Gábině naštěstí pomůže Šíma, který je na Velikonoční pondělí už domluvený s dědou, že spolu vyrazí na pomlázku. Aleš nakonec kapituluje a souhlasí s tím, že v Liberci budou jen do neděle. Ovšem vzápětí Gábinu překvapí dalším velikonočním nadělením… Co si Aleš vymyslí? A kdo Gábinu zachrání?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz