Ulice 2.4.2018 - 3436. díl - Velikonoční pondělí v Ulici

Komu by se nelíbily svátky jara? Velikonoční pondělí přímo vybízí k pohodě v rodinném kruhu, koledě i nejrůznějším překvapením. O to největší se letos v Ulici postará Věrka Marečková, která zabojuje o svého nového přítele tak, že všichni budou jen koukat. S překvapením dnes se vytasí také Gábina. Ovšem to její se nebude ani trochu zamlouvat žárlivému Alešovi, který si dnešní den představoval úplně jinak, než jak se nakonec vyvine. A Adriana? Ta má právě na Velikonoce o čem přemýšlet… Kdo a jak se pokusí zamilované Adrianě sundat z nosu její růžové brýle? K jaké radikální změně se odhodlá Věrka? A proč Aleš začne nezdravě žárlit?

Věrka bojuje o Michala

Jen co Karla vstane, hned se nenápadně začne rozhlížet, kde má Mára schovanou pomlázku. Toho tím naprosto vykolejí, protože nepočítá s tím, že by Karla měla volno a náladu na velikonoční tradice. O to víc si to ale později užije…

Karla tak dlouho provokuje Máru, až dostane pořádně vyšupáno, aby mu neuschla. Zatímco ti dva mají ukázkově sváteční den, Věrka se naplno vrhne do boje o Michala. Rozhodne se pro obrovské změny, aby na něj zaútočila čistě ženskými zbraněmi… K čemu se Věrka odhodlá? Jak její velikonoční svádění dopadne? A co by se jí ani trochu nelíbilo?

Dusno kvůli Lukáši Binarovi

Aleš a Šimon hned ráno vyšlehají Gábinu, aby byly Velikonoce jaksepatří. Aleš si plánuje, jak si společně sváteční den užijí, jenže má smůlu. Jen co Gábině zavolá Lukáš Binar, rázem je všechno jinak. Gábina se zvedne a okamžitě se za ním rozjede, aby ho ještě stihla před jeho odletem do zahraničí. To se samozřejmě ani trochu nelíbí žárlivému Alešovi… Kdo se Gábiny zastane? Čím udělá Gábina radost Šímovi? A proč jí Aleš ztropí obrovskou scénu? Z čeho ji obviní?

Robert vs. Eddie

Adrianu docela zaskočí náhodná setkání s tátou, na kterého narazí v domě. Okamžitě toho využije a pustí se do něj kvůli Robertovi. Vyčte mu, jak se k němu chová, a že ho napadl. Evžen si něco takového však nemíní nechat líbit. Pokusí se jí znovu otevřít oči, jenže slepě zamilovaná Adriana to bere jen jako další útok proti Robertovi a jeho další očerňování. Evžen však není jediný, kdo se pokusí Adrianě promluvit do duše. Ani Eddiemu totiž není jedno, co se u ní nyní děje… Co Adrianě poradí Eddie? Čím Eddie namíchne Roberta? A proč se Adriana nakonec opět sesype?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz