Ulice 3.4.2018 - 3437. díl - Robertovi se vše hroutí

Robert Bláha si jde už nějaký čas tvrdě za svým bez ohledu na to, jakou spoušť za sebou zanechává. Teď se mu ale začne všechno nečekaně vymykat z rukou. Jeho žena Adriana, ze které potřebuje vytáhnout pořádný balík peněz, najednou změní své rozhodnutí. A aby toho nebylo málo, překvapivě dá o sobě vědět i jeho bývalá milenka Ája, která ucítí svou příležitost… Co Ája chce? Čím vyhrožuje? A k čemu dospěje Adriana?

Dusno mezi Alešem a Gábinou

U Gábiny a Aleše je dusno i po ránu. Ani jeden z nich se kvůli hádce moc nevyspal, oba se snaží o usmíření. Aleš sice uzná, že to včera se svou žárlivostí přehnal, jenže Gábině se moc neuleví. Aleš ji totiž začne vzápětí citově vydírat…

Aleš začne ráno Gábinu přemlouvat, aby se kvůli němu vykašlala na úklid. To Gábina bohužel nemůže, a tak u nich atmosféra ještě více zhoustne. Šíma to velmi dobře vnímá. Má strach, že se rozejdou, ale Aleš ho ujistí, že k tomu nedojde. Zároveň ho však začne šikovně očkovat proti Gábině, aby dosáhl svého… Co Aleš udělá? Jak na to zareaguje Gábina? A v kom Aleš najde svou vrbu?

Robert v ohrožení

Evžen konečně dodělal rekonstrukci bytu po Simoně, což pro něj znamená, že do Adrianina domu již přestane docházet. S panem Peškem se domlouvá, že se budou i nadále vídat, ale někde jinde. Eddie donese Vlastimilu Peškovi nabídky bytů, jež by ho mohly oslovit. Současně s ním probírá také Roberta a investice, do kterých tlačí Adrianu. Eddie slíbí, že se pokusí Adrianu ochránit, aby o peníze nepřišla. Vzápětí však zjistí, že to nebude jen tak… Jak chce Robert Eddieho zastrašit? K čemu se Adriana rozhodne? A z čeho začne mít samotný Robert pořádně nahnáno?

Křest Davidovy učebnice

David se ptá po vyučování Lucky na Matěje i další doučování z matiky. Lucka mu potvrdí, že s Matějem je definitivní konec. Zároveň mu prozradí, že se třída chystá do Coolny na křest jeho učebnice. To Davida docela překvapí, protože nepředpokládal, že by to jeho studenty zajímalo. Ti mu včele s Luckou přijdou pomoci i s přípravami celé akce… Jak křest Davidovy učebnice dopadne? Co zamrzí Otu? A proč by si měl David začít držet ještě více od těla Lucku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz