Ulice 4.4.2018 - 3438. díl - Weber přitvrzuje

Čeho všeho jsou schopní někteří rodiče, jen aby zatopili škole a pedagogům svého dítěte? Otec Lucky Weberové je rozhodnutý zničit jejího třídního učitele Davida Kučeru, o němž je přesvědčený, že Lucku zneužil. Ve svých nátlakových akcích na školu i Davida samotného překračuje už nějaký čas všechny meze. To, co udělá nyní, však odstartuje něco, co se bohužel podepíše na Davidově životě víc, než by čekal… Co Weber udělá? Jak se to dotkne školy a jak samotného Davida?

Robert nervózní z Áji

Adriana by si ráda užila s Robertem hezkou chvilku hned po ránu. Zpočátku se to mezi nimi vyvíjí slibně, ale jen co Robert dostane zprávu od Áji, atmosféra rázem zhoustne. Robert se dokonce na Adrianu utrhne, když mu z legrace začne brát telefon…

Robert je z Áji pořádně nervózní. Na klidu mu nepřidá ani fakt, že se s ním chce sejít v hospodě u Adrianina domu, kde má hodně horkou půdu pod nohama. Ke všemu ani neví, co od ní očekávat. A aby toho nebylo málo, potká se v hospodě s Radkem Mastným, kterému padne hezká rusovláska Ája hned do oka… Jaké ultimátum dostane Robert od Áji? Jak dopadne prodej bytů, který domluvil Eddie? Jak se to podepíše na vztahu Adriany a Eddieho? A co dnes vyvedou Robertovi natruc Vlastimil Pešek a Evžen?

Další útok na Davida

Frodo má pro Lucku a Dominika špatné zprávy. Jen co přijde do školy, okamžitě jim prozradí, že jeho matka a Lucčin otec určitě něco chystají, protože si včera spolu přes hodinu telefonovali. Co mají za lubem, se ale od matky nedozvěděl. Lucie si nedělá o otci iluze, a tak raději zajde Davida varovat, že zase něco hrozí… Co si o tom David myslí? Co Puklická? Co se z toho nakonec vyklube? A čím překvapí Otu Johanka?

Kličový svědek

Lumír je od rána jako na trní. Odpočítává už hodiny do setkání se Světlanou, protože věří, že ji dnes konečně propustí z vazby. Má to ale malý háček – policie musí vyslechnout ještě posledního svědka – architekta Weisse. Už jednou to právě na něm ztroskotalo. A bohužel komplikace nastanou i tentokrát… Proč se Lumír Světlany nedočká? A co bude dělat těžkou hlavu Vendule?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz