Ulice 9.4.2018 - 3451. díl - Mára není Lubošuv syn?

Jak dobře známe své blízké? Někdy stačí opravdu málo, aby člověk zjistil, že vlastně ani neví, s kým strávil převážnou část svého života. Přesně tyhle pochybnosti přepadnou i Luboše Marečka. Jeho žena ho v poslední době už několikrát dost nemile překvapila. Jako by to snad ani nebyla ona. Ovšem to nejhorší přijde teprve teď, nad albem starých fotek, které má Věrka pečlivě popsány. Luboše nikdy dříve nenapadlo počítat měsíce a dávat si věci do souvislostí. Teď to udělá. A zažije pořádný šok… K čemu Luboš dospěje nad starými fotkami? A co všechno to odstartuje?

Luboše a Věrku dnes čeká rozvodové stání. Oba jsou z toho dost nervózní, pro oba to znamená konec jedné kapitoly jejich života. Rodičům je velkou oporou Mára, Věrku navíc povzbuzuje také Michal…

Rozvod docela zamává s Věrkou i Lubošem. Pro oba to je hodně nepříjemná zkušenost. Luboš nakonec doprovodí Věrku až domů, protože o ni má starost, i když k sobě už vlastně nepatří. Jenže společnou minulost jen tak nevymažou. A právě nad rodinným albem, jež jim dávné časy připomene, se vynoří i spousta otázek, které si Luboš nikdy dříve nepoložil… Co Věrka nakonec přizná Lubošovi? Čím pak Luboš vykolejí Máru? A jaké náročné období nyní prožívá Karlin parťák Jirka Herman?

Ančina nejistota, Jindřino zklamání

Zuzana se hned ráno zeptá Anči na její páteční sraz se spolužáky z učňáku. Anča se netají tím, že si to užila, ovšem má to jeden háček. Trochu to přehnala s alkoholem, což se neobešlo bez následků. A těmi Anča nemyslí jen příšernou kocovinu, z níž se léčila celý víkend. Anča prozradí Zuzaně, že má navíc obrovské okno. Bohužel se týká momentů, které jsou spojeny s bývalým mistrem, jenž se s ní dnes znovu sejde. Moc dobrý den nemá ani Jindra, kterou nechtěně opět raní Bedřich… Čím Anču uvede do rozpaků bývalý mistr? Co si o tom myslí Zuzana? A jaké zklamání čeká Jindru?

Špatné zprávy pro Světlanu

Světlana stále nemůže v noci pořádně spát. Mrzí ji reakce, s jakými se setkává, i když je nevinná. Brzy ráno proto začne sepisovat hodně otevřené prohlášení, aby vše uvedla na pravou míru a očistila své jméno. Místo pochopení se ale setká jen s dalšími nenávistnými útoky a komentáři. Velkou oporou jí jsou i nadále Lumír a Denisa Mastná. Právě Lumír si o ni začne dělat velké starosti… Před čím Lumíra varuje advokát Vodička? A jaké zprávy dnes Světlanu hodně zasáhnou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz