Ulice 10.4.2018 - 3452. díl - Další podraz Mastného a Roberty na Nyklovy

Jak snadno se dá zničit pověst člověka i celé jeho rodiny? Jak málo stačí k tomu, aby dostala psychika poškozených pořádně zabrat? Radek Mastný a Robert Bláha jsou nejen šikovní manipulátoři, ale také podrazáci, kteří se neštítí opravdu ničeho, pokud se chtějí zbavit protivníků. Když spojí své síly, člověk to má spočítané. Nyní se naplno zaměří na Nyklovy, jimž znepříjemní život ještě víc než před pár týdny, kdy ušili boudu na Světlanu. Jaké peklo rozpoutají ti dva tentokrát?

Květa se snaží o Michala

Věrce se ani trochu nelíbí, jak její šéfová krouží kolem Michala. Květa s ním má zjevně své plány. Otázkou ale zůstává, oč jí vlastně jde. Již ho zapojila do svého nového projektu, tím to pro ni ale nekončí…

Věrka zažije docela velký šok, když Květu a Michala dnes spolu přistihne při něčem, co ji dost rozhodí. Květa si ji navíc okamžitě vychutná, jak je jejím dobrým zvykem. Tím však Věrčin špatný den zdaleka nekončí. Michala totiž napadne to samé, co včera Luboše – že Mára by nakrásně mohl být jeho syn… Jak na to Věrka zareaguje? Proč si Mára začne dělat velké starosti o tátu? A čím Máru docela rozhodí Michal?

Útoky proti Světlaně

Lumír se snaží být oporou Světlaně a chránit ji, jak to jen jde. Ovšem na něco je i on krátký. Útoky proti Světlaně sílí, navíc to začíná odnášet i celá rodina. Dnes způsobí jeden takový útok docela velký rozruch v pekařství. Na rozhozenou Světlanu toho začne být už moc, byť to nedá příliš najevo. Denisa na ní ale stejně pozná, kolik uhodilo… Co Světlaně doporučí? Jakou štvanici proti Světlaně chystají Mastný a Robert? A co je pro Světlanu poslední kapkou?

Radčino podezření

U Marcely začíná jít do tuhého. Dnes zavolá mámě, aby ji varovala, že jí zavolají ze školy, a zároveň zpracovala, aby profesorku, která ji bude kontaktovat, nebrala příliš vážně. S Brunem pak Marcela začne probírat možnost brigády v Coolně, čímž ho dost překvapí. Stále totiž pořádně neví, na čem s ní je. To neví ani Veronika, jež dnes zaznamená spoustu varovných signálů, týkajících se právě Marcely… Co se Veronika dozví? Co ji dost znepokojí? A co už Marcela nezvládá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz