Ulice 11.4.2018 - 3453. díl - Maturanti se postaví za Kučeru

Tento týden se píší maturitní písemky. Skoro všichni maturanti i jejich profesoři se soustředí hlavně na ně. Jenže na uličním gymnáziu to v posledních dnech vře natolik, že písemky jsou pro maturanty až na druhém místě. Řeší důsledky lživého obvinění a kampaně proti svému třídnímu Davidu Kučerovi, kterou rozpoutal otec Lucky Weberové. Ve svém boji ale zajdou mnohem dál, než by kdokoliv předpokládal… Co udělají? Jaké to bude mít následky? A kdo se začne o Davidovu kauzu hodně zajímat?

Hanka si přijíždí pro Marcelu

Veroniku překvapí Hanka svým nečekaným příjezdem. Vůbec netušila, že se Hanka chystá do Prahy a že je to kvůli Marcele. Hanka přizná, že ji kontaktovali ze školy. A bohužel pro ni nemají dobré zprávy…

Hanka se ve škole dozví, že Marcela radikálně zhubla. Dost ji to překvapí, protože ona sama si ničeho nevšimla. Další znepokojivé informace jí o Marcele poví Veronika. Všechny střípky mozaiky se pomalu začnou skládat dohromady. Ovšem ten největší šok Hanku teprve čeká… Před čím Hanku varuje Radka? Proč se Marcela úplně sesype? A k čemu se Hanka rozhodne?

Na gymplu přituhuje

Maturanti dnes píší maturitní písemky. David pošle své třídě povzbuzující vzkaz po Tereze, i když už vlastně není jejím třídním učitelem. Na studentech mu ale stále záleží, což jeho třída moc dobře ví. Víc než písemky ji zajímá právě to, jestli se jim jejich třídní vrátí. Tereze se tak postarají o docela krušné chvilky… Jak se k tomu postaví David? Co mu dělá velké starosti? A jak to s ním bude dál?

Světlaně povolí nervy

Vynervovaná Světlana nemůže v noci spát. Stresují ji útoky proti ní, které odnáší i celá její rodina. Lumír přizná, že včerejší incident, kdy jim někdo posprejoval výlohu pekařství, nahlásil na policii. Zastání se bohužel nedočkal. A jak se vzápětí ukáže, rozhodně to nebyl poslední takový útok… Čemu čelí Světlana a její blízcí tentokrát? S čím se Světlana svěří ustarané Nyklové? Co zvažuje? A proč jí večer povolí nervy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz