Ulice 13.4.2018 - 3455. díl - Setkání Adriany a Denisy

Co by mohlo otevřít oči slepě zamilované ženě, která přes růžové brýle nevidí, jaký zmetek je ve skutečnosti její muž? Zamilovaná a zmanipulovaná Adriana hájí přede všemi manžela Roberta, myslí si, že mu všichni křivdí. Teď ale zažije pořádný šok. Robertova bývalá kolegyně Denisa Mastná jí totiž během otevřeného konfliktu prozradí, jak to s nimi kdysi doopravdy bylo. A jako třešničku na dortu přidá i informaci o historii náhrdelníku, který Adriana před časem dostala od Roberta… Co všechno se Adriana dozví od Denisy? A jak na to zareaguje?

Alena zpět v Davidově životě

Tereza se nestačí divit, jak Davidova kauza nabírá na obrátkách. Ráno nejen ji překvapí maturanti, kteří uspřádají happening na Davidovu obranu. Později Terezu šokuje samotný David zprávou, že se má sejít s Alenou, aby s ní probral svůj případ…

Tereze není moc příjemné pomyšlení, že se Alena opět začne montovat Davidovi do života. Na druhou stranu ale chápe, že díky ní může David vidět celou kauzu ještě z jiné perspektivy a že by mohl dostat cenné rady, jak postupovat dál. David totiž přizná, že s rozhodnutím ředitelky školy nesouhlasí, i když se Puklické před studenty vždy zastane… Co Davidovi doporučí Alena? Jak na to David zareaguje? Jaké bude opětovné setkání Aleny a Terezy? A jak se nečekaně vyostří studentský happening?

Alešova oslava

Aleš hned ráno potěší Gábinu květinou i omluvou za svou podrážděnost. Usmiřování je přesně takové, jak to v podobných případech bývá – skončí spolu v posteli. Gábina mu pak popřeje k svátku s tím, že na odpoledne mu chystají spolu se Šímou velká překvapení. Gábina si dá na přípravě oslavy hodně záležet, jenže nakonec to dopadne úplně jinak, než jak měla v plánu… Co se zvrtne? Jak a s kým nakonec Aleš svůj svátek oslaví?

Drsná pravda pro Adrianu

Adriana zaskočí Roberta plánem romantického večera, během kterého by ráda zapracovala na miminku. To je pro Roberta to poslední, co by si přál, a tak si hbitě domluví víkend s Ájou. Adrianě pak zalže, že jede s Mastným opět na víkendovou akci, aby se setkal s důležitými lidmi, kteří by mu mohli pomoci v kariéře. Zklamanou Adrianu by ani ve snu nenapadlo o něm pochybovat. Jenže po setkání s Denisou a Světlanou už si nebude ničím jistá… Co všechno se od nich dozví? Co ji raní nejvíc? A co je hodně těžké pro Vlastimila Peška?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz