Ulice 16.4.2018 - 3456. díl - Setkání Adriany a Áji

Komu a čemu věřit? Kde je pravda? Adriana má v posledních dnech o čem přemýšlet. Přestože se její muž snaží, aby ji svými manipulacemi dostal přesně tam, kde ji chce mít, Adriana ho tentokrát nemile překvapí. Navíc se stane něco, co Adrianou otřese víc než cokoliv jiného. Nedaleko svého domu narazí na Áju, o které jí Robert před pár měsíci tvrdil, že je to jeho expartnerka, která ho nyní pronásleduje… Co s Adrianou tohle setkání udělá? Jak jí to Robert vysvětlí?

Adriana čeká hodně netrpělivě na Roberta, který se jí přes celý víkend neozval, přestože od ní má spoustu nepřijatých hovorů i esemesek. Robert se ukáže až po víkendu v novém obleku, jako by se nechumelilo. Jenže Adriana to tentokrát jen tak nenechá…

Adrianě stále leží v hlavě, co jí řekla Denisa. Chce si o tom s Robertem co nejdříve promluvit, avšak ten má momentálně jiné plány – prodej dvou bytů v jejím domě. Než se Adriana naděje, už před ní bude ležet smlouva. Má to ale malý háček… Jak Robert podrazí Adrianu? Co i jeho docela znepokojí? Co pořádně rozhodí Adrianu? A jak je to se stěhováním Peškových?

Alešova dvojí tvář

Aleš se o Gábinu vzorně stará, ovšem zároveň si ji hlídá a snaží se mít o ní přehled. Gábinu nemile překvapí, když jí projede diář, ale nijak to neřeší. Dokonce mu odsouhlasí, že s ním odpoledne sjede na nákup, přestože by měla být až do večera v salonu. Gábina sice plánuje, že kvůli Alešovi odejde z práce o něco dříve, ale jen co se objeví Lukáš, je všechno jinak… Co Aleš hned tak neskousne? Čím Lukáš u Gábiny zaboduje? Čím Aleš potěší Landovou? A proč bude u Gábiny večer pořádně dusno?

Milan je zpět

Anču hodně překvapí Evin šéf svým telefonátem a naléháním, aby se co nejdříve sešli, pokud možno ještě dnes. Anča o něm neslyšela od chvíle, kdy se rozloučili s tím, že se Milan pokusí zachránit své manželství. Teď se jí Evin šéf vrací do života. A rozhodně to není jen tak… Čím Milan překvapí Anču? A co Anča přizná Zuzaně?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz