Ulice 17.4.2018 - 3457. díl - Alešův pád z fasády

Kam až může zajít žárlivost a touha po dokonalém vztahu? Aleš na jednu stranu Gábinu rozmazluje a chová se jako ideální partner, kterého by jí mohla každá druhá závidět. Na stranu druhou jí ale dokáže dost znepříjemnit život, pokud věci nejsou tak, jak je nalajnoval. Teď se však stane něco, kvůli čemu Gábina rázem zapomene na vše zlé, co se mezi nimi stalo. Stačí jeden telefonát, aby se začala strachovat o Alešův život. Dozví se totiž, že mu povolilo jištění a spadl z fasády… Jak zlé to s Alešem je? A co to udělá s Gábinou?

Gábina musí ráno přiznat Šímovi, že neví, kdy se Aleš zase ukáže, protože se včera trochu nepohodli. Sama netuší, co si o tom všem myslet. Po úklidu ve škole se zastaví za Terezou, aby jí k tomu řekla svůj nestranný názor…

Zatímco Gábina probírá s Terezou, co se stalo včera večer a proč se s Alešem chytli, Aleš na ni čeká v salonu, jako by se nechumelilo. Naprosto normálně se baví s Jitkou i Veronikou, takže ty by ani ve snu nenapadlo, co se mezi ním a Gábinou odehrálo. Jen co Gábina dorazí do salonu, Aleš se chová jako pozorný a milující partner, kterého by jí mohla každá druhá závidět. To Gábinu vykolejí ještě víc… Jak to spolu nyní Gábina a Aleš mají? Jaké neštěstí se stane? Kdo a proč si to bude vyčítat? A jak vážné to s Alešem je?

Ťafky pro Jindru

Bedřich se až dnes ráno dozví od Jindry, že odpoledne jí přijede malou pohlídat máma, aby mohla jít na sraz kapely, kde potřebují probrat pár věcí. Po dlouhé době by si mohla trochu užít, jenže místo toho zažije dost nepříjemné chvilky. Nestačí, že jak na potvoru narazí v hospodě na vysmátou Anču. Navíc zjistí, že Bedřich řeší Anču víc, než čekala… Co Jindru hodně rozhodí? Čím šokuje kapelu? A kdo dnes pozve Anču na rande?

Nečekané pozvání

Světlana má v práci sice spoustu restů, ale dnešek si chce užít se synem. Také Lumír nemá v poslední době na povinnosti moc pomyšlení vzhledem k tomu, co všechno se u nich odehrálo. Ale předvolební kampaň začíná tlačit na dveře. To si moc dobře uvědomuje Tonda Hložánek, který Lumíra zaskočí svou nebývalou aktivitou… Co všechno Tonda podniká? Jaké pozvání dnes Světlanu hodně překvapí? A co Lumírovi přizná ohledně následků vazby?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz