Ulice 19.4.2018 - 3459. díl - Hermanova narozeninová oslava

Čtyřicáté narozeniny se podařilo Jirkovi Hermanovi před spolupracovníky utajit. Ty jednačtyřicáté s ním ale míní Karla s kolegy a jeho blízkými pořádně oslavit. Jenže právě dnes se stane něco, co Jirkovi hodně změní život. Něco, kvůli čemu už spousta věcí nebude jako dřív. Něco, kvůli čemu si o něj začne Karla dělat velké starosti… Co s Jirkou Hermanem pořádně zamává přímo na jeho jednačtyřicáté narozeniny? A jak dopadne narozeninová oslava?

Světlana odjíždí do Málkova

Světlana se díky lékům na uklidnění, které včera dostala, po dlouhé době konečně vyspala. Ráno Lumíra ujistí, že jí je už dobře, že to včera byla jen souhra náhod. Proto odmítne i návštěvu psychologa, což Lumíra moc nepotěší…

Světlana si na dnešek vymyslí program s Alexem, aby mu udělala radost a zároveň si ho pořádně užila. Vše se změní ale v okamžiku, kdy na hřišti narazí na maminky, kterým před časem pomohla. Ty se do ní pustí takovým způsobem, že se Světlana znovu sesype… Co je pro Světlanu nejhorší? Jak zlé to s ní je tentokrát? K čemu se rozhodne? Jak na to zareaguje Lumír? A co chystají Robert s Mastným?

Jak je na tom zraněný Aleš?

Aleše propustí dnes ráno z nemocnice do domácího ošetřování. Gábina mu je velkou oporou, snaží se, aby mu co nejvíce ulevila. Zajede ho vyzvednout do nemocnice, doma ho obskakuje, protože Aleše poraněná žebra hodně bolí. Gábina dnes dokonce nejde ani do salonu, když vidí, jaký je Aleš lazar. O Aleše má starost také Irena Landová, která se za ním odpoledne rozjede, aby zjistila, jak mu je… Jak je na tom Aleš? Co zarazí Gábinu? A jaké překvapení si pro Aleše připraví Landová?

Překvapivé zprávy pro Věrku

Luboš dnes nemá právě nejlepší den. Márovi zavolá SOS, protože mu klekne auto. A jak se zdá, není to žádná prkotina, přesně jak Mára kdysi předvídal. Luboš ke všemu narazí v hospodě na Věrku, jež se nechová dvakrát příjemně. Luboš ji ale taky nešetří. Vyčte jí, že si Michal kupuje Máru… Co na to Věrka? Jak jí to vysvětlí samotný Michal? A jak dopadne Jirkova narozeninová oslava?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz