Ulice 23.4.2018 - 3461. díl - Gábinu dusí domácí dusno

Kdo někdy nepodlehl pokušení udělat nějakou klukovinu nebo se vrátit svým chováním do bezstarostných dětských let? Gábina se přenese o pěkných pár let nazpět díky svému klientovi Lukáši Binarovi, který jí navrhne něco, co je v první chvíli pro Gábinu naprosto šílený nápad. Pak ale neodolá a vyzkouší si, jaké to je mít zase vír ve vlasech, smát se na celé kolo a mít radost ze života. O co více je Gábina s Lukášem opět sama sebou, o to více ji dusí domácí atmosféra, jež houstne každým dnem… Co je na Gábinu už moc?

Marcelin útěk

Bruna hodně překvapí Marcela, která mu zavolá, že s ním potřebuje nutně mluvit. Do Coolny za ním ale nepřijde. Požádá ho, aby po službě dorazil za ní do centra. Už to vypadá docela podezřele. Ovšem je to ještě horší, než by Bruno čekal…

Zatímco Marcela čeká na Bruna a nikomu jinému nebere telefony, její máma volá celá vyděšená Maléřovým, jestli se u nich Marcela náhodou neukázala. Veronice prozradí, že najednou zmizela. Evidentně utekla z domova, nenechala žádný vzkaz, nikdo netuší, co s ní je a kde právě je. Martin se nakonec rozhodne, že se po ní zajde podívat… Proč Marcela utekla z domu? Jak se k tomu postaví Bruno? A proč se Marcela večer úplně sesype?

Alešův dvojí metr

U Gábiny a Aleše už není takové dusno jako před víkendem, ale mírné napětí mezi nimi stále přetrvává. Gábina je už hodně citlivá na Alešovu kritiku i jeho poznámky ohledně Lukáše Binara. Jen co to na ni Aleš opět zkusí, Gábina se neudrží a ujistí ho, že k žárlivosti nemá důvod. Brzy navíc zjistí, že se u nich měří dvojím metrem… Jak Aleš zareaguje na Gábinin vtípek ohledně jeho a Landové? Čím Gábinu pobaví Lukáš? A co si Aleš vymyslí na Šímu?

Davidovo rozhodnutí

David už o svou třídu sice přišel, ve štychu ale studenty nenechá. Pár z nich využilo jeho nabídky a dochází za ním kvůli přípravě na maturitu. David však nezapomíná ani na svou kauzu. Dnes se kvůli ní sejde s Alenou, aby se domluvili, jak postupovat dál… K čemu se David rozhodne? Co bude podezřelé Lucce? A na čem se David dohodne s Terezou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz