Ulice 24.4.2018 - 3462. díl - Společná večeře Johanky s Puklickou

Jak zapůsobit na potenciální tchyni? Jednoduše ji přesvědčit, že jste ta nejlepší, jakou mohl váš syn potkat. A přesně to má v plánu i studentka herectví Johanka, s níž začal před nedávnem chodit Ota Puklický. I když chodit je v jejich případě docela silné slovo. Ota se snaží s o dost mladší excentrickou Johankou držet krok, což mu dává docela zabrat. Na rozdíl od ní je vzorem zodpovědnosti, a to je už co říct. Jak dopadne jejich společná večeře s Otovou matkou a jejím partnerem Mojmírem Kalinou, která se odehraje v Johančině režii? Dokonce i Ota se bude hodně divit… Čím Johanka překvapí tentokrát? A co na to Otova matka?

Božence Puklické pomalu dochází trpělivost s nezdárným Otou, jenž v poslední době stíhá jen taktak vyučování. Podle Boženky je to kvůli Johance, která na něj má určitě neblahý vliv. Ota na to má však jiný názor. A rozhodne se, že o tom s Johančinou pomocí přesvědčí i mámu…

Ota pozve mámu s Kalinou na večeři, aby Johanku lépe poznali a změnili na ni názor. Věří, že ho v tom Johanka nenechá a společně něco uvaří, ovšem Johanka se opět zachová tak, jak niko nečeká. Nejen Otu pořádně překvapí. Velké překvapení dnes zažije také Lucie, kterou hodně zklame David, nebo Terezu, jež slaví narozeniny… Jak dopadne večeře v Johančině režii? Jak Tereza oslaví své narozeniny? Proč se David právě dnes sejde s Alenou? A co musí skousnout Lucka?

Marcelina vzpoura

Hanka si hned brzy ráno přijede pro Marcelu, aby si ji odvezla nazpět do Mořkova. Ta se jí ale vzepře. Kvůli otci se domů vrátit nechce, a tak se s mámou dost drsně pohádá. Vypjaté emoce se snaží zklidnit Veronika, která by si s Hankou o situaci doma i Marcele ráda promluvila… Opravdu Marcelu její táta zase zbil? Jak to je s jeho pitím? Proč se Hanka málem sesype? A na čem se nakonec dohodne s Maléřovými?

Kamila chce nazpět Pavla

Vendula a Pavel jsou samý vtípek. Jenže právě Vendulu smích brzy přejde. Kamila se jí totiž svěří, že rozchodu s Pavlem lituje a že by ho ráda získala nazpět. Pro Vendulu to je docela velká rána, protože se obává, že jí Kamila znovu vyfoukne Pavla před nosem… Oč ji Kamila navíc požádá? Co na to Vendula? A co Vendule poradí Lumír?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz