Ulice 25.4.2018 - 3463. díl - Jak to má Pavel a Vendula?

Má smysl bojovat o lásku, anebo to vzdát po prvním odmítnutí, i když jste si jistí, že jste našli toho pravého? Vendula a Pavel kolem sebe krouží už docela dlouho, ale stále jsou jen kamarádi. Když se Vendula před časem odhodlala vyznat Pavlovi lásku, ten to vzal jako gesto útěchy, protože se právě vzpamatovával z kopaček od své holky. Zamilovanou, nesmělou Vendulu to tehdy hodně ranilo, k dalšímu vyznání už pak nenašla odvahu. Najde ji teď, kdy se chce k Pavlovi vrátit Kamila? A jak to má s city nyní samotný Pavel?

Vendula je po včerejší válečné poradě s Lumírem úplně vyřízená. Probudí se s šílenou kocovinou, takže to poslední, na co se cítí, je nasazení ženských zbraní v boji o Pavla, aby jí ho opět nevyfoukla Kamila. Lumír však ví, jak ji postavit na nohy…

Zatímco Vendula řeší Pavla a škodnou Kamilu, která na něj má opět zálusk, Mário se vypraví za Vilmou Nyklovou s jasným cílem namíchnout ji a natočit základ k dalšímu úspěšnému klipu. Jenže Vilma Nyklová se tentokrát nenechá vyprovokovat, a tak musí Mário s pravdou ven. Ostatně to samé udělá o něco později také Vendula, která se pokusí přeci jen o Pavla zabojovat… Vendula, nebo Kamila? Která z nich má u Pavla šanci? A jak si Vilma Nyklová vychutná Mária?

A zase ta Lucie...

Ota je ráno zničený po další noční akci s Johankou, ovšem nadmíru spokojený ze včerejší večeře s matkou a Mojmírem Kalinou. Davidovi hned začerstva poreferuje, jak Johanka včera zaválela. O tom, že zanechala hluboký dojem, se David přesvědčí vzápětí ve škole, kde na ni Otova matka pěje samou chválu. Zatímco tohle Davida spíš pobaví, Lucka ho svým chováním znovu docela namíchne. Vypraví se totiž za Terezou… Co Lucka chce? Co na to Tereza? A co si Johanka vymyslí na Otu tentokrát?

Marcelina přetvářka

Veronika od rána kmitá kolem Marcely, aby jí připravila snídani přesně podle pokynů výživového poradce. Marcela se do jídla sice pustí, ale jen co Maléřovi odejdou z domu, vrátí se do svých starých osvědčených kolejí. Před Veronikou se ale později tváří, že jí nejde o nic jiného než nabrání potřebných kil, aby se mohla vrátit k baletu… Co by mělo být pro Maléřovy varovným signálem? Jak na tom je nemocná Marcela doopravdy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz